Löydä itsellesi sopivin laina pikavippivertailun avulla kätevästi alapuolella olevista lainapaikoista:

Pikavippivertailu on paras keino välttää ylihintaiset vipin myöntäjät, alhaalta löydät vielä hieman lisäinformaatiota parhaimmista vippifirmoista.

Pikavipit Vertailussa – päivitys uudelle vuodelle

Saadaksesi aina halvimmat pikavipit, tulee sinun tehdä vippiä hakiessasi kattava vippivertailu, jossa vertailet eri lainantarjoajien lainatuotteita toisiinsa. Seuraavassa uusia pikavippipaikkoja, joista saat pikavipin heti tilille 24h vuorokaudessa.

Vertaile parhaat pikavipit TOP-5 2018:

 1. Ferratum
 2. Suomilimiitti
 3. Euroloan
 4. Rahapalvelu
 5. Hetilainaa24

Yläpuolella olevat lainapaikat ovat alan parhaita luottyhtiöitä ja jokaisesta niistä saa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia edullisella korolla. Sinun tulee täyttää vain lainaehdot, kuten pysyvä osoite Suomessa sekä täysi-ikäisyys ja puhtaat luottotiedot – maksuhäiriöiselle ei voida vippiä myöntää.

Katso myös eri lainasummien vertailu.

Pikavipit:

Lainat ja vipit:

Vivus.fi

Vivus on vippivertailun ykkönenVivus.fi on suomalainen lainantarjoaja, joka tarjoaa ensilainan ottajalle 400 euron pikavipin täysin ilmaiseksi. Lainoja myönnetään yli 20 vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi lainanhakijalta vaaditaan julkista osoitetta Suomessa ja henkilökohtaista pankkitiliä. Lainasummat vaihtelevat 10 eurosta 2010 euroon enintään 30 päivän laina-ajalla. Lainaa voi hakea verkkohakemuksella, puhelimella, tai tekstiviestillä. Ensilainan ottajan täytyy käyttää tunnistautumisessa verkkopankkitunnuksiaan, mutta jatkossa lainaa voi hakea salasanalla, joka on annettu ensilainaa ottaessa. Lainan maksusuunnitelmaa on mahdollista muuttaa myös Vivus.fi:llä, tämä onnistuu ottamalla yhteys asiakaspalveluun. Pikavippivertailu suosittelee Vivusta!

 • Täytä hakemus ilmaiseksi netissä vain minuuteissa
 • Saat lainapäätöksen heti ja pikalainan heti tilille 15 minuutissa
 • Joustavaa lainaa 10-2010€ 3-30 vuorokaudeksi
 • Saat pikavipin aina uutena asiakkaana ilman kuluja!

Credit24

Credit24 on pikavippivertailussa todella korkealla vuonna 2015Credit24 on suomalainen lainantarjoaja jolta voi saada pikavippiä 250-3000 euron väliltä joustolimiitin muodossa erittäin joustavalla laina-ajalla. Lainaa voi hakea jokainen vähintään 19 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, joka omistaa pankkitilin ja verkkopankkitunnukset. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat vastauksen verkossa. Voit alkaa tekemään nostoja omien tarpeiden mukaan välittömästi kun laina on myönnetty. Maksat korkoa vain nostetusta luotosta ja mitään ylimääräisiä kuluja ei ole, lainojen hinnoittelu on hyvin selkeää. Vippivertailu pitää Credit24 erittäin hyvänä vaihtoehtona pikavipille.

 • Hae 250-3000 euron laina netistä muutamassa minuutissa
 • Lainat ovat netin halvimmista ja joustavimmasta päästä
 • Lyhennä vain 30 euroa kuukaudessa
 • Ikäraja palvelussa on 19 vuotta

Risicum

RisicumPikavippivertailun uutuus, Risicum on yksi joustavimmista lainapaikoista, josta saat vakuudetonta lainaa 50-2050 euron väliltä pitkällä maksuajalla. Luottohakemuksen voit pistää vireille verkossa ja hakemukset käsitellään nopeasti, lainan saat tilille jopa samana päivänä. Risicum tarjoaa myös pienempiä pikavippejä ja joustolainaa. Tutustu ja hae lainaa Risicumin kautta jo tänään.

 • Hae lainaa ilman vakuuksia 50-2050 €
 • Palvelu on uudistunut 2018 vuonna – entistä halvempi
 • Joustavat ja selkeät lainaehdot – ikäraja 20 vuotta
 • Saat lainan tilille samana päivänä

 

Ostosraha

OstosrahaOstosrahan edullinen luottopalvelu on nopea, selkeä ja edullinen. Se tarjoaa vakuudettomia pikalainoja 400-3000 euron väliltä kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille vähintään 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Palvelu on ilmainen verkossa, hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja erittäin nopeasti. Saat lainan yleensä tilille jopa n. 15 minuutin kuluessa. Ostosrahan on pitkään alalla toiminut erinomainen vippipalvelu ja se on myös pikavippivertailun yksi ehdottomista suosikeista vuodesta toiseen.

 • Lainat ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 €
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Edullinen ja selkeä – ikäraja alkaen 20 vuotta
 • Saat valita maksuajan 12-60 kuukauden väliltä

 

 

 

Lainasto

LainastoLainasto on halpa ja joustava pikavippejä tarjoava lainayhtiö. Pikalainoja myönnetään 200 eurosta 2000 euroon joustavalla 1-12 kk laina-ajoilla ilman vakuuksia joko luottokortin, luottotilin tai vipin muodossa. Pikavippiä voi hakea 18 vuotta täyttänyt suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Pikalainan hakeminen tapahtuu ilmaisella verkkohakemuksella ja vastauksen hakemukseen saat nopeasti.

 • Hae vipit ilman vakuuksia 100-2000 euron väliltä
 • Vipeissä 1-12 kk maksuaikaa
 • Voit täyttää hakemuksen netissä ilmaiseksi 10 minuutissa
 • Rahat tilille lähes heti – Ikäraja 18 vuotta

 

 

Everyday joustoluotto

EverydayEveryday on hieman erilainen luotonantaja kuin muut lainavertailun yritykset. Kun teet Everyday-sopimuksen, sinulle asetetaan luottoraja 2000 euroon asti. Voit nostaa rahaa koska vain kännykälläsi tai Internetin kautta tilillesi erilaisia summia rahaa (vähintään 20 euroa) oman luottorajasi puitteissa, ja saat laskun joka kuukausi kotiisi. Minimi lainanlyhennyssumma osamaksussa on 20 euroa, mutta voit maksaa myös kaiken kerralla, jos haluat. Jokaisesta lainanostosta menee 15% provisio. Everyday-joustoluotto toimii siis samalla tavalla kuin mikä rahansa pikavippiyritys, mutta sinulla voi olla montakin lainaa kerralla oman luottorajasi puitteissa.

 • Avaa Everyday-joustoluotto ja saat 2000€ luottorajalla varustetun luottokortin sähköisessä muodosssa
 • Joustava maksuaikataulu – saat lainalle aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa
 • Lyhennä vain 20€ kuukaudessa!
 • Täytä lainahakemus netissä – saat vastauksen nopeasti

 

 

Vippivertailun avulla kuluttaja säästää silkkaa rahaa ja aikaa

Pikavippejä tarjoavia yrityksiä on Suomessa korkokattomuutosasetuksen jälkeen n. 70 kappaletta. Erilaisia vippejä löytyy siis laidasta laitaan ja jokaiselle löytyy varmasti juuri sellainen pikavippi, mitä sillä hetkellä tarvitsee.

Kun pikavippiyrityksiä on niin paljon, mahtuu mukaan monia, jotka kiskovat järkyttäviä vuosikorkoja lainaajiltaan. Ihmiset, jotka eivät kauheasti ole pikavippeihin perehtyneet voivat maksaa näitä korkoja sen enempiä miettimättä, vaikka todellisuudessa olisi ollut mahdollista säästää jopa kymmeniä euroja.

Kun harkistet pikalainan ottamista, kannattaa siis nähdä hieman vaivaa ja käyttää pikavippivertailu 24h -palveluita, joita on nykyään useita laadukkaita. Jotta sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkia melkeinpä 70 pikavippiyritystä itse, olemme tällä sivulla vertailleet pikavippejä puolestasi ja listanneet pikavipeistä parhaimmat ja halvimmat.

 

Missä muualla voi vertailla pikaluottoja?

Muita hyviä vertailupaikkoja löytyy netistä vaikka kuinka paljon, vaikkakin toki Lilliksen vippivertailu on yksi ehdottomasti selkeimmistä ja helppokäyttöisimmistä.  Useammilta sivustoilta löytyy laaja valikoima, mutta monet ovat epäselviä ja vaikeakäyttöisiä.

Hyviä vertailupaikkoja on kuitenkin olemassa ja kaikki pikavipit löytyvät näppärästi ja pikavippivertailu 2018 18v on tehty asiallisesti myös tällä sivustolla. Suosittelemme olemaan tarkkana ja tutustumaan pienlainoihin kunnolla ennen hakemuksen täyttämistä. Tämä on ainoa keino varmistaa, että saat täydellisen vippituotteen juuri sinulle sopivilla luottoehdoilla.

Muista, että lainaa hakiessa kannattaa punnita tarkkaan takaisinmaksukyky, sekä onko lainalle oikeasti todellista tarvetta, jossa lainavertailu auttaa. Pikalainat on tarkoitettu hetkelliseen rahalliseen tarpeeseen, ei siis rahoittamaan joka kuukautisia menoja. Jos joudut joka kuukausi ottamaan pikavippiä, kannattaa sinun kartoittaa uudestaan oma taloudellinen tilanteesi ja yrittää vähentää menoja, jottet sinun tarvitsisi turvautua lainaamiseen. Jos menojen leikkaaminen ei auta, kannattaa ottaa yhteyttä talousneuvojaan, tai yrittää saada jostain lisäansioita itsellesi. Vertaile pikavippejä ja valitse itsellesi paras.

Vippivertailusta ei ole kenellekään haittaa ja yhä useampi suomalainen vertailee nykyään pikavipit ja muutkin lainatuotteet keskenään, vain tällä tavalla kuluttaja voi varmistaa, että kulut ovat matalimmasta päästä ja mistään ylihinnoittelusta ei ole kyse.

Hyvän vippivertailusivuston tunnistaa sen selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä!

2 Comments

 1. Ai että Ferratum antaa lainaa ilman korkoa ?! Mikäs järki tossa on.. ? vai onkohan siinäkin joku koira haudattuna niinku näissä yleensä aina on. Onkos kukaan ottanut kyseistä lainaa? ois kiva tietää onkose oikeesti ilman korkoa ja tuleeko siihen paljon muita lisämaksuja. Erkki

 2. Kiitos kommentista! Vertailusta löydät useita lainapaikkoja, joista saat ilmaista lainaa – ne ovat mainoskampanjoita eri lainapaikoilta, jotka kannattaa hyödyntää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*