Bank Norwegian on suomessa tunnettu lainapalvelu, joka tunnetaan edullisista ja isoista kulutusluotoista. Bank Norwegian palvelusta on mahdollista hakea myös isoa vippiä. Norwegian Bankin pikavipit alkavat suuremmista lainasummista kuin haastajien tarjoamat lainatuotteet. Joskus tarvitsee hakea iso pikavippi heti tilille, ja siinä auttaa Bank Norwegian. Tämä rahoituslaitos pystyy tarjoamaan vuoden laina-ajalle todella edulliset korot, jonka ansioista lainalle muodostuvat kustannukset jäävät matalaksi. Esittelemme Bank Norwegian pikavipit sekä muut pikalainat tässä artikkelissa. Ohjeistamme miten voit vaivattomasti hakea lainaa palvelusta ja saada heti rahaa tilille helposti.

Bank Norwegianin lainatuotteet

Rahoituspalvelun lainatuotteita on laaja valikoima tarjolla, joista vippi tarjoaa pieneen rahantarpeeseen ehdottomasti parhaan vaihtoehdon.

Pikavippi ilman vakuuksia heti tilille Bank norwegian palvelusta
Bank Norwegian tarjoaa pikavippejä Pohjoismaissa

Pikavippi

Yleensö pikavipit ovat 500 euron suuruisia summia, mutta Bank Norwegian on päättänyt tarjota isompaa vaihtoehtoa. Bank Norwegian pikavipin lainasumma alkaa 1000 eurosta, ja halutessaan vai nostaa jopa 10000 euroa vippiä. Vipille on vähintään 1 vuoden maksuaika, koska suuret lainasummat vaativat pidemmät takaisinmaksuajat, ja näin on myös pikalainan kohdalla. Kaikki Norwegian pankin vipit myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Iso pikavippi on toimiva ratkaisu suurempaa rahan tarpeeseen, missä joustoluotto tai kulutusluotto on liian suuri. Iso vippi on juuri sopiva silloin kun muut lainat olisivat liian isoja.

Kulutusluotto

Kulutusluottoja Bank Norwegian myöntää  lainaa 1000 – 50000 euron lainasummille. Takaisinmaksuaika lainoille on 1 – 15 vuotta. Pankki tarjoaa mahdollisuuden maksuvapaisiin ja lyhennysvapaisiin kuukausiin lyhennysten maksamisen helpottamiseksi. Kulutusluotoissa on matalampi korkoprosentti, mutta ne on tarkoitettu suuremille lainasummille. Parhaiten kulutusluotoista saa edun irti, kun lainasumma on vähintään 5000 – 10000 euroa.  

Muuta lainatuotteet

Bank Norwegian tarjoaa useita muita lainatuotteita asiakkailleen. Tarjolla on myös mahdollisuus sijoitustilille, mikäli pankin palveluihin haluaa itse sijoittaa rahaa. Pankki on laajentanut toimintaansa useaan eri suuntaan viime vuosien menestyksen innoittamana.

· Luottokortti

Luottokortti antaa 2000 – 10000 euron luottorajan kortille, joka toimii samalla tavalla kuin mikä muukin tahansa

Pikavippiin saa maksuvapaita kuukausia
Pikavippejä, joustolainaa sekä luottokortte Bank Norwegian palvelusta
luottokortti. Kortilla voi maksaa ostoksia netissä, nostaa rahaa automaatista ja varata matkoja, mitä tahansa luottokortin avulla voi normaalisti tehdä. Voit itse valita SIM – koodin kortille. Kortin käyttäminen ja rahan nostaminen tililtä on ilmaista joka puolella maailmaa!

· Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on kätevä keino, mikäli avoinna on monta pikavippiä. Useat pienet pikavipit kannattaa yhdistää Bank Norwegian palvelun avulla yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yhden lainan lyhennysten ja korkojen maksaminen on paljon halvempaa, kuin usean pienen. Lainaa voi lyhentää tehokkaammin, eikä tarvitse maksaa kuin yksi maksu kuukausittain. Voit käyttää sivuston omaa laskuria lainojen yhdistämiseen.

· Talletustili

Talletustili on rahoituslaitoksen tarjoama vaihtoehto sijoittamisesta innostuneille. Tallettamalla rahaa pankin tilille saat 1,75% korkoa jokaiselle talletetulle eurole heti ensimetristä lähtien. Norwegian maksaa korkoa sijoitukselle, eikä sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin antaa ajan kulua ja kerätä talletuksestasi voitot. Sijoitus on Norjan valtion talletussuojan piirissä, joten suurta riskiä rahojen häviämiselle ei ole olemassa.  

Lainan hakemisen ehdot

Vippipalvelua sitoo suomen valtion yleiset ehdot lainanmyöntäjille, sekä muut vippaamista koskevat lainsäädännöt. Pankit voivat itse määrittää myös ehtoja kuten ikärajat ja tulovaatimukset.

Bank Norwegianin lainaehdot

  • Vähintään 23 – vuoden ikäraja lainahakemuksen jättämiselle
  • Säännölliset kuukausitulot vakituisesta työpaikasta tai muusta tulojen lähteestä
  • Luottotiedoissa ei saa merkintöjä eikä maksuhäiriöitä, tai lainaa ei voida myöntää.
  • Vakituinen osoite suomessa joka löytyy Väestörekisterin tietokannasta

Löydät tarkemmat vaatimukset lainaehdoista, joka toimitetaan tarkastettavaksi myös lainasopimuksen yhteydessä.

Pikavippejä Bank Norwegianista ilman takuita
Pikavipit 1000 eurosta alkaen ilman vakuuksia

Näin haet lainaa Bank Norwegiainista

Lainaa saa Bank Norwegianin kautta helposti ja nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain hetken, ja vastauksena saat itse tarjouksen lainasta. Pankki tekee kaikista hakijoista luottoarvioin, jonka perusteella muodostuu lopullinen korko lainalle.

Ohjeet lainan hakemiseen Bank Norwegian palvelusta

  1. Siirry Bank Norwegianin sivuille täyttämään hakemusta. Laske lainalaskurilla sopiva summa
  2. Täytä lainahakemus huolellisesti, mikäli hakemuksessa on puutteita, ei sitä voida käsitellä
  3. Odota vastausta lainahakemukseen, saat tarjouksen mistä selviää tarkka korkoprosentti
  4. Hyväksy lainatarjous allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttä

Bank Norwegian myöntää pikalainaa nopeasti ja edullisella korolla. Lainasummaa voi nostaa jopa 50000 euroon. Lainanhakijalle rahoituslaitos tarjoaa pankkilainaa joustavamman vaihtoehdon. Lainahakemusta seuraava lainatarjous on täysin maksuton, ja jos lainatarjous ei kuulosta hyvältä, ei sen hylkäämisestä seuraa kustannuksia.