Tervetuloa, täältä löytyy tilille halvin pikavippi vuoden 2023 päivitetyillä lainaehdoilla! Oli tarvetta saada 100 euron halvin vippi, tai 70000 lainaa edullisesti joustavilla ehdoilla myönnettynä, niin kaikki hoituvat yhdellä sivustolla.  Halvin pikavippi löytyy meidän yhteistyökumppaneilta todella helposti isoillekin lainasummille. Edullisin vippi myönnetään aina vakuudettomasti, joten lainaa voi hakea täysin omatoimisesti. Tarjoamme käyttöösi tehokkaan lainahaun, millä löydät parhaat pikavipit vaivattomasti. Lue lisää ja hae heti halvin vippi nopeasti ja vaivattomasti tilille kotisohvalta käsin!

Halvin pikavippi 2023

Halvimmat pikavipit saa tilille helposti kotimaisten lainapalveluiden kautta. Lainapalvelut myöntävät hakijoilleen mahdollisuuden todella edulliseen pikavippiin, missä maksuaika sekä lainaehdot joustavat asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme keränneet listalle suosittuja pikalainoja myöntäviä yrityksiä, mitkä myöntävät hakijoille halvimmat pikavipit, esimerkiksi 400 euroa vippiä heti tilille. Tutki listaa eri lainapalveluista, ja valitse oma suosikki. Mikäli listalta ei löydy sopivia kohteita, voit etsiä kaikki pikavipit mitkä ovat tarjolla tietylle summalle lainahakua käyttämällä. Kun sopiva luotto löytyy, voi lainatarjouksen pyytää täysin maksuttomasti.

Hae Vippi.org edullisin pikavippi heti tilille – lainaa 500 euroa joustavalla maksuajalla

Vippi.org on pitkään toiminnassa ollut kotimainen vippipaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden nostaa pikavippiä 500 euroa joustavalla maksuajalla. Vippi.org on erikoistunut tarjoamaan hakijoilleen pikavippiä tilille 24h, joten kun luottosopimus on tehty ja voimassa, voi rahaa siirtää tilille kellon ajasta riippumatta. Lisätietoja Vippi.org palvelun tarjoamista lainoista:

 • Haettavat lainasummat 1000 – 60000 euroa
 • Takaisinmaksuaika pikavipille on 12 kk – 180 kk
 • Lainan todellinen vuosikorko Vippi.org palvelussa on min. 4 %, max. 20 %
 • Ikäraja laina hakemiselle on 20 vuotta
 • Lisätietoja:
 • Vippi.org antaa mahdollisuuden nostaa edullista pikavippi tilille

Blue Finance tarjoaa halvimmat lainat – ota jopa 700 euron pikavippi ilman kuluja

Blue Finance luottolaitos on tuonut asiakkaille mahdollisuuden nostaa halvin vippi tilille jo usean vuoden ajan. Esimerkiksi pikavippi 700 euroa onnistuu joustavalla maksuajalla, mutta myös loistavalla ensilaina – tarjouksella: Pikavippi ilman kuluja tai mitään korkoja onnistuu Blue Finance palvelussa, kun ensilaina maksetaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää. Tietoa Blue Finance luottolaitoksen välittämistä pikalainoista:

 • Haettavat lainasummat 100 – 700 euroa
 • Takaisinmaksuaika 360 päivää (12 kk), mistä 6 kuukautta lyhennysvapaita
 • Pikavipin vuosikorko tyypillisellä maksuajalla on 48,90 %
 • Ikäraja pikavipin hakemiseen on vähintään 18 – vuotta
 • Lisätietoja:
 • Blue Finance palvelu tarjoaa mahdollisuuden nostaa laina ilman korkoja tai kuluja, kun kyseessä on ensilaina.
Löydät halvimmat lainat helposti lainahaulla
Hae halvimmat lainat heti tilille, aina ilman vakuuksia tai takaajia

Ostosraha palvelusta 400 euron vippi – hae edullinen pikalaina pitkällä maksuajalla

Ostosraha tuo kaikkien saataville halvimmat pikavipit pitkällä maksuajalla. Pikalainaa voi maksaa takaisin halutessaan 12 kuukautta, mutta nopeampi luoton lyhentäminen on myös mahdollista. Luoton takaisinmaksua voi rytmittää käyttämällä lyhennysvapaita ja maksuvapaita kuukausia. Jos on tarvetta isolle edulliselle lainalle, tarjoaa Ostosraha mahdollisuuden hakea lainaa tilille 10000 euroa Tietoa Ostosrahan luottolaitoksen välittämistä lainoista:

 • Lainasumma 400 – 10000 euroa
 • Takaisinmaksuaika pikavipille 12 – 29 kk
 • Lainan vuosikorko tyypillisellä maksuajalla korkeintaan 49,92 %
 • Ikäraja pikavipin hakemiseen vähintään 21 vuotta
 • Lisätietoja:
 • Ostosraha tarjoaa useita maksuvapaita sekä lyhennysvapaita kuukausia vuodessa edullisen pikavipin maksamiseen. Tarjolla mahdollisuus nostaa myös joustoluotto, jos on tarvetta vippiä suuremmalle lainasummalle.

Credit24 vippipalvelusta löytyy edulliset lainat – katso edullinen lainatarjous 600 euron vipille

Hae lainaa heti tilille taatusti edullisesti Credit24 luottopalvelusta. Credit24 luottopalvelun, josta saa tilille halvimmat pikavipit ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea huolettomasti esimerkiksi pikavippiä 600 euroa, tietäen että kulut ja korot pysyvät matalana. Credit24 pikavippipalvelu tarjoaa asiakkaan käyttöön useita lisäpalveluita, joilla helpottaa halvan vipin takaisinmaksua. Tietoa Credit24 luottolaitoksen välittämistä lainoista:

 • Lainasumma 100 – 4000 euroa
 • Takaisinmaksuaika pikavipille 3 – 36 kuukautta
 • Lainan vuosikorko tyypillisellä maksuajalla min. 49,85% / maks. 153,63%
 • Ikäraja pikalainan hakemiselle 19 vuotta
 • Lisätietoja:
 • Credit24 tarjoaa mahdollisuuden vakuuttaa pikavippejä edullisesti lainaturvan avulla. Lainaturvan avulla voi jäädyttää pikalainan jopa puolen vuoden ajaksi, jolloin siitä ei muodostu korkoa.
Paras paikka löytää halvin pikavippi heti
Halvin pikavippi tilille vaivattomasti ja aina ilman vakuuksia

Ferratumin edullinen pikavippi – vaivattomasti 600 euron vippi tilille

Ferratum on eräs tunnetuimpia ja suosituimpia kotimaisia vippipalveluita, jotka myöntävät 2000 euroa lainaa. Aktiivisesti lainatuotteita kehittävä Ferratum pyrkii aina tuomaan asiakkailleen kattavat vaihtoehdot hakea lainaa heti tilille. Ferratumilta myönnetään ensilainaajalle loistavia etuja tervetuliais tarjouksena, ja edullisin vippi löytyykin usein ensilainaaja tarjousten avulla! Tietoa Ferratum luottolaitoksen välittämistä lainoista:

 • Lainasumma 10 – 2000 euroa
 • Takaisinmaksuaika pikavipille 1 – 36 kuukautta
 • Lainan vuosikorko tyypillisellä maksuajalla maks. 163,70%
 • Ikäraja pikalainan hakemiselle 21 vuotta
 • Lisätietoja:
 • Ferratum tarjoaa kaikille uusille hakijoille loistavan ensilainaajan edun: täysin kuluton ensinosto tililtä, jolle tarjotaan myös ilmaista maksuaikaa 30 vuorokautta

Miten löytää halpa laina netistä

Paras pikavippi tilille löytyy käyttämällä lainahakua luottotarjousten löytämiseen. Kun lainalaskurin avulla on löytynyt vaihtoehtoja mistä hakea tilille halvimmat pikavipit, niin voi suorittaa omatoimisen lainavertailun.

Etsi edullisimmat luottolaitokset – Käytä lainahakua hyödyksi

Halvin pikavippi löytyy yleensä helposti, kun käyttää hyödyksi käytössä olevia työkaluja. Parhaat keinot miten löytä halvimmat pikavipit on tehdä vertailla eri lainapalveluita. Vippivertailua varten tarvitaan tietoja luotonmyöntäjistä, että löydetään edullinen laina pitkällä maksuajalla.

Vakuudettomasti halvimmat vipit heti tilille
Halpaa lainaa tarjolla nopeasti netistä

Syötä summa lainahakuun, niin saat haettua kaikki pika vippi lainasummat eri luottopalveluista helposti. Näin löytyy sopivat mahdolliset luottolaitokset helposti ja vaivattomasti, jonka jälkeen alustava kilpailutus auttaa valitsemaan luottopalvelut, mistä edullisimmat pikalainat löytyvät. Jätä ilmainen lainahakemus muutamaan eri luottopalveluun, ja saat muutamassa minuutissa alustavan lainapäätöksen. Lainapäätös toimitetaan yhdessä lainatarjouksen kanssa, mistä löytyvät kaikki kulut ja kustannukset mitä vipille muodostuu.

Vertaile edullisten lainojen korot – Tarkista aina nimelliskorko ja todellinen vuosikorko

Lainan korko on suurin kulujen lähde nopeissa lainoissa. Korko on hinta rahan lainaamisesta, ja se määräytyy pikalainapalvelun ehtojen, lainasumman, takaisinmaksuajan sekä luottoarvion perusteella. Löydät lainahaun avulla esimerkkikorot, ja voit tehdä myös tarkempaa tarkastelua lainalaskurin avulla luotonmyöntäjien omilla sivuilla. Lainalaskurilla voi tarkistaa arvion lainalle muodostuvista kuluista ja koroista. Voit tehdä myös omatoimisen lainavertailun käyttämällä tietoja jotka on toimitettu luottotarjouksen mukana.

Hae halvin pikavippi ja hyödynnä ilmainen ensinosto
Halvin pikavippi tarjoaa mahdollisuuden korottomaan maksuaikaan

Huomioi kaikki pikalainan kustannukset – Pienistä menoista voi kasvaa isot kulut

Halvimmat lainat löytyvät helpoiten ottamalla huomioon kaikki pikavipin kustannukset. Pelkkä korko vipille ei kerro todellisuutta lainan koko kustannuksista, vaan huomioon tulee ottaa myös muut kulut ja kustannukset. Luottolaitoksesta riippuen matala korkoinen laina voi muuttua kalliiksi, mikäli muita kuluja ei huomioida. Tarkista siis pankin hinnoittelusta kaikki kustannukset, kuten lainan avaamisesta perittävä maksu, tilinhoitomaksut tai mahdolliset nostokustannukset vipille.

Muista käyttää koroton maksuaika

Koroton maksuaika on paras keino säästää rahaa kuluissa. Pikavippi ilman korkoa tarjotaan usein ensilainaa hakeville. Koroton laina saa ilmaista maksuaikaa 30 vuorokautta, jonka aikana koko luotto tulee maksaa takaisin. Jos pikalaina ei ole maksettu takaisin 30 päivän jälkeen, muodostuu lainalle kuukausikorko täysin normaalisti. Mikäli vippiä lyhennetään vähemmän kuin luottoa on avoinna, niin korot muodostuvat laskun ylijäävälle osuudelle. Korkokustannuksia minimoimalla saa yleensä halvimmat pikavipit.

Ilmainen ensinosto – edullisin vippi suoraan ensimmäisellä nostolla

Pikavippiyritykset tarjoavat myös mahdollisuuden ilmaiseen ensinostoon. Ilmainen ensinosto tarkoittaa, ettei omalle tilille nostetusta lainasummasta tarvitse maksaa mitään kuluja tai korkoja. Yleensä luottotililtä nostamisesta peritään jokaisesta nostosta nostomaksu, minkä suuruus vaihtelee pikavippipalvelun ehtojen mukaan. Edullisin vaihtoehto on noin 6.9 %, mutta usein nostomaksut ovat 7 – 10%. Muutama luottopalvelu perii nostoista jopa 20% korvauksen, joten lainojen vertailu auttaa säästämään rahaa näissä kuluissa.

Edullisinta lainaa ilman nostokuluja tai korkoa
Yhdistä ensilainaajan edut ja löydä edullisin laina

Edullinen pikavippi pitkällä maksuajalla onnistuu monella keinolla

Hakemalla halvinta lainaa tilille voi omaa rahatilannetta parantaa vaivattomasti ja täysin omatoimisesti. Tilille saa nostettua rahaa usealla eri keinolla, ja esittelemmekin nyt suosituimmat tavat halvan lainan hakemiseen.

Hae halpaa lainaa pankkitunnuksilla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla (TUPAS tunnistautuminen) on helpoin ratkaisu, kun mietitään mistä rahaa tilille. Lainapalvelut mahdollistava turvallisen TUPAS tunnistautumisen lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Pankkitunnukset ovat nopea ja turvallinen vaihtoehto tunnistautua, se ei vaadi mitään erillisiä toimenpiteitä ottaa niitä käyttöön. Tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tarjoaa mahdollisuuden kirjautua vippipalveluun vaivattomasti mistä tahansa. Tarvitset ainoastaan tunnuslukusovelluksen tai avainlukulistan hakiessa pikavippiä netistä pankkitunnuksilla.

Nosta edullisin pikavippi puhelimella

Hae edullista lainaa heti tilille 50 - 60000 euroa
Kaikki edulliset lainat löydät yhdeltä sivulta helposti ja nopeasti!

Lainaa matkapuhelimella onnistuu muutamalla eri tavalla. Jos haluat hakea pikavippiä puhelimella, tulee käytössä olla henkilökohtainen puhelinnumero, mihin on aktivoitu mobiilivarmenne teleoperaattorin toimesta. Mobiilivarmenteen avulla lainahakemuksen allekirjoitus käy sähköisesti, ja sitä voi myös käyttää kirjautumiseen luottopalvelun sivuille. Rahaa heti tilille saa nostettua myös tekstiviestillä, kunhan on lainatili käytössä. Jo avatulta lainatililtä voi osassa lainapalveluista nostaa tilille rahaa pelkän tekstiviestin avulla. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa pikavippiyrityksissä, joten tarkasta luottolaitoksen ehdoista onko pikavippiä tekstiviestillä tuettu palvelu.

Halvimmat pikavipit tilille myös yöllä

Pikavippi yöllä onnistuu usean eri vippiyrityksen kautta. Melkein jokainen lainalaitos tarjoaa mahdollisuuden jättää lainahakemuksen vuorokauden ajasta riippumatta. Palveluiden ehdoista riippuen lainapäätös voidaan tehdä myös yöllä, mutta ensilaina maksetaan tilille 07 – 23 välisenä aikana. 24h laina on mahdollista saada joustavan lainatilin avulla, kunhan ensimmäinen nosto on tehty jo aiemmin. Luottotililtä voi tehdä nostoja kellon ajasta riippumatta, kunhan lainapalvelun ehdot mahdollistavat nostot tilille yöllä. Kulutusluottoa ei ole mahdollista nostaa yleensä yöaikana.

Kaikki halvat lainat ilman takaajia tai vakuuksia

Ei väliä haetko palvelustamme pikalainaa netistä puhelimella vai tekstiviestillä, niin se on aina lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuudeton laina on netistä haettavien nopeiden lainojen parhaita ominaisuuksia, joka antaa asiakkaille paljon vapauksia tehdä omia valintoja. Kaikki välittämämme lainat ovat taatusti vakuudettomia ja ilman vaatimuksia takaajista. Jokainen voi hakea edullisen lainan täysin omatoimisesti, ilman tarvetta asettaa omaisuutta vakuudeksi tai pyytää muita henkilöitä takaamaan lainaa.

Vaatimukset ja rajoitukset edullisen lainan myöntämiseen

Edullista lainaa myönnetään melkein kaikille hakijoille, mutta tietyt ehdot ja rajoitukset sitovat luottopäätöksen antamista. Osa lainaehdoista on asetettu luottopalvelun toimesta ja osa tulee lain asettamista vaatimuksista luoton myöntämisestä.

Ikäraja

Halvimmat pikavipit myönnetään vähintään 18 – vuotta täyttäneille hakijoille. Nuorelle hakijalle löytyy edullinen vippi heti useasta lainapalvelusta, mutta osa asettaa hakijalle rajoituksia. 19v ikärajalla löytyy useita edullisia lainoja vaihtuville lainasummille. Lainaa myönnetään 19 vuotiaalle hakijalle helpommin, usein katsotaan olevan paremmassa taloudellisessa tilanteessa vipin maksamista silmällä pitäen. 20v ikärajalla saa lainaa aina isompiin pikavippeihin asti. Muutama luottolaitos vaatii hakijalta 21 vuoden ikää, mutta vastapainoksi voi saada edullisemmat korot. Vaikka korkea ikäraja vipille voi johtua lainasummasta, ei se ole täysin yksiselitteistä. Osa lainapalveluista haluaa varmistua, että hakijalla on tarpeellinen takaisinmaksukyky luoton hoitamiseen ilman ongelmia.

Luottotiedot ja tulot

Hakijalta vaaditaan riittävästi tuloa pikavipin takaisinmaksuun, nämä tiedot tarkistetaan aina lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä. Luottopäätös ei voi olla myöntävä, mikäli hakijalla ei ole esittää tarpeeksi tuloja takaisinmaksuun. Mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa voida myöntää. Lainaa ilman luottotietoja on yksiselitteisesti lain vastaista myöntää, eikä yksikään luotonmyöntäjä sitä suostu antamaan.

Muut lainaehdot

Muita lainaehtoja edullisen lainan hakemiselle on muun muassa:

 • Vakituinen osoite suomessa
 • Pankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten
 • Käytössä oleva henkilökohtainen puhelinnumero (prepaid tai salainen numero käy)

Muista tarkistaa vaaditut lainaehdot ja toimittaa kaikki lainatarjouksessa vaaditut tiedot. Mikäli hakemus on täytetty puutteellisesti, ei lainapäätöksen tekeminen ole mahdollista.

Hae edullinen laina ja saat rahaa tilille 10 minuutin kuluessa
Edullisin laina tilille 50 – 60000 euron lainasummille löytyy täältä

Lopuksi

Edullisimman luoton löytämiseen auttaa pikavippivertailu. Vertailu on tärkeä keino lainatarjouksia läpi käydessä, näin löytyy usein edullisin vippi heti. Korkokatto lainojen kohdalla pysyy matalana, kun käyttää hyödyksi kuluttomasti myönnettäviä pikalainoja. Pikavippiyritys ei pyydä vakuuksia lainatarjouksen saamiseksi, mutta luottotiedottomalle henkilölle lainapäätöksen antaminen ei ole mahdollista. Lähteet: