Kulutusluotto

Tutustu nyt Kulutusluotto.com arvosteluun ja löydä parhaat vinkit edullisen ja joustavan kulutusluoton löytämiseen! Selvitä, mitä käyttäjät sanovat palvelusta, kuinka helppoa lainan hakeminen on ja mitkä ovat sen edut ja haitat. Älä enää odota – klikkaa itsesi arvostelun pariin ja ota selvää, onko Kulutusluotto.com juuri sinulle sopiva rahoituspalvelu.

Kulutusluotto.com tarjoaa lainaa heti tilille 1000 – 60000 euroa ja lainan voit hakea netistä kotosohvalta poistumatta.

Suomessa talous on sakannut oikeastaan 2008 vuoden finanssikriisistä lähtien. Bruttokansantuote ei ole sen jälkeen päässyt lähtemään uuteen kasvuun ja olemme jääneet talouskehityksessä pahasti esimerkiksi Ruotsia jälkeen. Tämä heijastuu myös siihen, että moni joutuu kamppailemaan selvitäkseen laskuistaan, kun työtä ei ole tarjolla tai työstä saatava korvaus ei ole riittävä kohonneisiin kustannuksiin.

Moni suomalainen ottaakin haastavassa tilanteessa nykyisin kulutusluottoa tai joustoluottoa. Kulutusluotto pelastaakin tilanteessa, kun laskut ja kulut vyöryvät päälle. Toki moni ottaa luottoa myös esimerkiksi sisustusta, harrastuksia, remonttia tai lomamatkaa varten.

Vertailu kannattaa

Kulutusluottojen, joustoluottojen ja muiden pienlainojen hakeminen tehdään usein vertailusivustojen kautta. Nämä auttavat hakijaa löytämään edullisemman lainan, tai ylipäätään edes saamaan lainan joltakin rahoituslaitokselta.

Kulutusluotto.com on suosittu suomalainen palvelu, joka on erikoistunut lainojen vertailuun. Saadut tarjoukset ovat henkilökohtaisia, jotka perustuvat hakijan tietoihin. Tämä erottaakin sivuston lukuisista muista sivustoista, jotka vertailevat lainoja ainoastaan yleisellä tasolla. Tämä onkin mielestäni suuri etu kulutusluotto.comissa, koska rahoitusyhtiöt ovat joka tapauksessa lopulta kiinnostuneita hakijasta ja tämän takaisinmaksukyvystä.

Lainoja vertailemalla hakija voi löytää lainan, jonka kulut ovat huomattavasti pienemmät, kuin vain tarttumalla ensimmäiseen vastaan tulevaan tarjoukseen. Moni ottaa lainan vertailematta myös joltain tutulta brändiltä, mutta tässäkin piilee se ongelma, että jokin toinen rahoitusyhtiö voisi tarjota saman lainan paljon pienemmillä kuluilla.

Lainahakemuksen täyttäminen ja kysymykset

Kulutusluotto.comissa tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla voi kilpailuttaa eri pankkien lainapalvelut ja -tarjoukset. Hakemukseen voi siirtyä heti etusivulta, eikä sen täyttämiseenkään mene kuin noin 5 minuuttia.

Hakemuksessa kysytään esimerkiksi seuraavia asioita:

 • nimi
 • puhelinnumero
 • henkilötunnus
 • asumismuoto (omistusasunto, vuokra-asunto, jne.)
 • vuokran/yhtiövastikkeen suuruus
 • siviilisääty
 • työsuhteen muoto (vakituinen, määräaikainen, työtön, jne.)
 • kuukausitulot (brutto, netto)
 • nykyisen työsuhteen kesto
 • käytössä olevat luottokortit (MasterCard, American Express, Visa, muu)
 • käytössä olevat lainat

Lisäksi hakijan tulee antaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn ja kuitata, että on lukenut ja hyväksyy palvelun ehdot.

Lainan hakeminen on hyvin virtaviivaista ja hakemus on nopeasti täytetty. Sen jälkeen pystyinkin jäämään vain jännittämään, että minkälaisia lainatarjouksia tulisin saamaan. Koska olen vakituisessa työsuhteessa ja luottotietoni ovat kunnossa, olin lähes varma, että tulen saamaan lainatarjouksia. Seuraavaksi käsittelenkin, millaisia vaatimuksia pankeilla on asiakkaiden suhteen.

Ehdot hakijalle

Nykyisin luottoyhtiöt ja pankit ovat varovaisia myöntäessään hakijoille luottokortteja, luottoja ja lainoja. Syy tähän on siinä, että ne varovat ottamasta liikoja riskejä. Moni suomalainenkin on ajautunut ongelmiin maksaakseen lainarahoja takaisin. Ja vaikka nämä rahat usein saadaan tavalla tai toisella takaisin, aiheutuu rahojen perimisestä joka tapauksessa kuluja myös lainanmyöntäjälle.

Ei siis kannata loukkaantua, jos kulutusluotto.comin kautta ei saakaan lainatarjouksia. Toki jos saat kielteisen lainapäätöksen, vaikka uskot, että täytät kaikki lainan hakemiseen liittyvät ehdot, kannattanee varmastikin kokeilla hakemuksen täyttämistä uudestaan. Voihan olla, että täytit jonkin kohdan epähuomiossa väärin.

Hakijan tulee pystyä näyttämään säännölliset tulot. Itselläni on vakituinen työsuhde, mutta tuloksi kelpaa myös esimerkiksi eläke tai osinkotulot. Hakijan tulee olla myös täysi-ikäinen ja hakijalla tulee olla Suomessa vakituinen osoite. Palvelu ilmeisesti tarkistaa asian väestötietojärjestelmästä. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja hakijalla tulee olla pankkitunnukset. Henkilöllisyyden varmentaminen ja lainasopimuksen allekirjoittaminen hoidetaan omilla verkkopankkitunnuksilla.

Säästin aikaa ja vaivaa

Kulutusluotto.comin palvelua käyttäessäni ymmärsin, että palvelu auttaa minua myös säästämään aikaa ja vaivaa. Suomessa toimii kymmeniä pankkeja, luottoyhtiöitä ja rahoitusyhtiöitä, joten näiden vertailemiseen menisi manuaalisesti tehtynä niin sanotusti ikä ja terveys. Olisi ollut iso työ lähteä hakemaan lainaa eri yhtiöiltä verrattuna siihen, että Kulutusluotto-palvelussa minun piti täyttää vain yksi hakemus.

Itse tehtynä ongelmaksi olisi voinut muodostua lainojen vertailu keskenään. Mikäli lainasummat, laina-ajat, kuukausierät ja muut ehdot eivät ole keskenään vertailukelpoisia, joutuu ottamaan laskimen tai Excelin esiin. Laskuissa voisi helposti tulla tehneeksi myös virheitä, joten lainapäätös voisi perustua myös väärinymmärryksiin.

Kulutusluotto-palvelun käyttöä voikin suositella myös kiireisille ihmisille. Lainahakemuksen täyttämisessä meni noin 5 minuuttia. Jos olisin hakenut itsenäisesti lainaa erikseen kaikilta yhtiöiltä, ties kuinka kauan siinä olisikaan voinut mennä.

Lainaa remontointiin, matkailuun ja harrastuksiin

Yksi Kulutusluotto.comin hyvistä puolista on se, ettei lainan käyttötarkoitusta ole rajattu. Lainaa voi siis käyttää haluamallaan tavalla. Voit siis hakea lainaa esimerkiksi uutta elektroniikkaa varten, etelän matkaan varten, keittiöremonttia varten tai vaikka uutta autoa varten. Lainaa on mahdollista saada jopa 60 000 euroa, mutta se onkin sitten maksimiraja kulutusluottojen suhteen.

Koska lainarahaa on mahdollista saada jopa kymmeniä tuhansia euroja, käyttötarkoituksia on käytännössä loputtomiin. Lainaa ottaessa kannattaa pohtia ja ottaa huomioon, ettei lainan takaisinmaksu aja taloutta liian tiukille. On parempi, että tilillä on koko ajan vähän ylimääräistä, ettei joka kuukausi ajaudu ongelmiin rahahuolien vuoksi. On siis parempi hakea vähän liian paljon, kuin liian vähän. Ja myös kuukausierän suuruus kannattaa pitää riittävän pienenä, vaikka se lainan kokonaiskustannuksia yleensä hieman nostaakin.

Kannattaako ottaa kulutusluotto vai joustoluotto?

Yksi asia, mitä jouduin pohtimaan kulutusluotto.comia käyttäessäni, oli se, että onko tilanteessani järkevämpää ottaa kulutusluotto vai joustoluotto. Molempia myönnetään erilaisiin arjen tarpeisiin, mutta niiden kesken on myös suuria eroja.

Kulutusluotto on kertaluonteinen, se siis siirretään hakijan tilille kerralla. Se siis muistuttaa myös enemmän pikavippejä, vaikkakin korot ovat huomattavasti pienemmät. Kulutusluottoon kuuluu myös tarkka takaisinmaksusuunnitelma, jonka tietää periaatteessa heti lainaa ottaessaan.

Joustoluotto sen sijaan toimii kuin luottokortti. Hakijalla on joustotili, jossa on jokin katto jouston määrälle. Tätä luottoa voi sitten hakea aina tarpeen vaatiessa. Luotolla on korko, aivan kuten luottokorteissakin.

Kaiken kaikkiaan Kulutusluotto.com sopii suomalaisille, joilla on jonkinlaisia tuloja ja luottotiedot kunnossa. Koska lainoihin kuuluu aina korko ja mahdolliset muut maksut, suosittelen kuitenkin ensisijaisesti säästämään ja karsimaan elämästä turhia kuluja.

Kulutusluotto.com sosiaalisessa mediassa

Kulutusluotto.com UKK

10 yleisintä kysymystä ja vastausta

Mikä on Kulutusluotto.comin tarjoama palvelu?

Kulutusluotto.com on verkkopalvelu, joka auttaa lainanhakijoita vertailemaan eri luotonmyöntäjien kulutusluottoja. Palvelu tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden löytää itselleen sopivimman lainatuotteen nopeasti ja helposti.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Kulutusluotto.comin kautta?

Kulutusluotto.comin kautta voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainasumma riippuu omasta taloudellisesta tilanteestasi ja valitsemastasi luotonantajasta.

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika on Kulutusluotto.comin kautta saatavissa olevilla luotoilla?

Kulutusluotolla saatavat luotot tulee maksaa takaisin 1–15 vuoden aikana. Takaisinmaksuaika riippuu valitsemastasi lainasummasta ja luotonmyöntäjän ehdoista.

Voiko Kulutusluotto.comin kautta hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, Kulutusluotto.comin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainanhakuprosessi on yksinkertainen ja nopea, joten voit saada lainapäätöksen nopeasti.

Onko Kulutusluotto.comin käyttäminen maksullista?

Ei ole. Kulutusluotto.comin palvelun käyttäminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit siis vertailla eri luotonmyöntäjien tarjouksia ilmaiseksi.

Mitä tietoja minun täytyy antaa hakemusta tehdessäni?

Kun haet lainaa Kulutusluotto.comin kautta, sinun tulee antaa henkilötietosi, yhteystietosi sekä tietoa taloudellisesta tilanteestasi. Nämä tiedot auttavat luotonantajia arvioimaan lainan myöntämisen mahdollisuutta ja määrittämään sinulle sopivan maksuajan ja koron.

Miten Kulutusluotto.comilla vertailtavat lainantarjoajat valitaan?

Kulutusluotto.com valitsee yhteistyökumppaneikseen luotettavia ja hyvämaineisia lainantarjoajia. Palvelu pyrkii siihen, että jokainen käyttäjä löytää itselleen sopivimman lainatuotteen mahdollisimman sujuvasti.

Onko sopivan lainan löytäminen helppoa Kulutusluotto.comin avulla?

Kyllä, Kulutusluotto.comin avulla on helppoa löytää sopiva laina. Palvelun käyttäminen on helppoa, ja voit vertailla eri lainatarjouksia helposti yhdellä silmäyksellä. He tarjoavat myös kätevän hakutoiminnon, jonka avulla voit rajata hakutulokset juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Tarvitsenko suomalaisen pankkitilin ottaakseni lainaa Kulutusluotto.comin kautta?

Kyllä, lainan hakeminen Kulutusluotto.comin kautta edellyttää, että sinulla on suomalainen pankkitili. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla, ja laina maksetaan suoraan suomalaiselle tilillesi.

Voinko hakea tekemäni lainahakemuksen perumista?

Kyllä, voit perua tekemäsi lainahakemuksen. Ota yhteyttä suoraan luotonantajaan tai Kulutusluotto.comin asiakaspalveluun saadaksesi ohjeet hakemuksen perumiseen.