OKmoney toiminta on loppunut vuonna 2013

OKmoney on vaihtunut Laina.fi palveluksiLakimuutoksen johdosta joka on astunut voimaan 1.6.2013 on OKmoney lopettanut pienien vippien myöntämisen. Muutoksen voimaan astuttua kaikkien lyhytkestoisten vippien myöntäminen loppui kokonaan ja tilalle tulivat hieman pidemmäksi aikaa otettavat suuremmat lainat. OKmoney avasikin uuden palvelun nimeltä Laina.fi jossa se aloitti tarjoamaan hieman suurempia lainoja asiakkailleen, aikaisempien pikku vippien tilalle.

 

Lue lisää Laina.fi palvelusta sivultamme sekä täytä ilmainen lainahakemus. Tuotteena uudella palvelulla toimii joustava käyttölaina, joka korvaa kaikki aikaisemmat vipit ja muut kulutusluotot. Käyttölaina myönnetään aina kerralla 2500 euroon asti, mutta siitä on nostettavissa sen verran kuin haluaa.

Maksat kuukausimaksuja ainoastaan nostetusta summasta, etkä tilillä olevasta kokonaisesta lainasta. Käytännössä siis 2500 euron lainaa ei ole pakko käyttää kerrallaan, vaan siitä on nostettavissa vain tarvittava summa!

 

Kuvakaappaus OKmoney sivuista 2021

Joustavaa käyttölainaa

OKmoney on muuttunut laina.fi palveluksi joka tarjoaa käyttölainaa

OKmoney pikavipit ovat nykyään laina.fi käyttölainaPienet pikavipit ovat historiaa 2021 vuonna. Käyttölaina on tullut jäädäkseen, jossa on tarjolla yksi kiinteä summaa mistä asiakas voi halutessaan nostaa 50-2500 euroa.

Asiakkaat joutuvat maksamaan vain nostoista etkä tilillä olevasta kokonaissummasta. Palveluun tunnistaudutaan Instantorin avulla ja hakemuksen täyttäminen on helppoa kenelle tahansa!

Lainaehdot:

 • Ikäraja käyttölainalle on 22 vuotta
 • Kerralla myönnetään 2500 josta tehdään nostoja
 • Maksuaikaa saatavilla 1-12 kuukautta

Yhteystiedot yrityksille

Asiakaspalvelu pelaa OKmoneyllaOta yhteyttä yrityksiin

 

 • Asiakaspalvelun aukioloajat: MA-SU Klo: 07:00-23:00
 • Puhelimella saat yhteyden numerolla 0200 30033 (pvm/mpm)
 • Tavoitat asiakaspalvelun sähköpostilla: asiakaspalvelu@laina.fi
 • Postiosoite:
  Yliopistonkatu 29 b A
  Turku, 20100

 

Yhteistyössä toimii mukana iKassa ja Instantor

iKassa perintäpalvelu toimii yhteistyössä entisen OKmoneyn eli nykyisen Laina.fi palvelun kanssa, ja hoitaakin kaiken laskutukseen sekä reskontraan liittyvän toiminnan. Yrityksen mukana oleminen on hyvä asia asiakkaille, koska jos takaisinmaksuissa ilmenee ongelmia on ne sovittavissa yrityksen kanssa.

Instantor hoitaa tunnistautumisen joten enää ei tarvita passia tai muita paperisia tositteita vaan pelkät verkkopankkitunnukset riittävät tähän. Käyttäminen on erittäin helppoa ja vastaa oman onlinepankin käyttämistä.

 

1 Comment

 1. Jaahas että toiminta lopetettu. Ettei olis ollu taas kyseessä sellanen pyrämidi huijaus niinku kaikki nää pikavippi hommat on. aika epäilyttävältä näyttää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*