Pikavippiä saa heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa joustavan luoton avulla! Aiemmin pikalainat olivat nostettavissa tilille vuorokauden ympäri, mutta vippejä koskevat lainamuutokset lopettivat vipin myöntämisen yöaikaan. Pikavippiä sai tämän jälkeen myöntää vain 07 – 23 välisenä aikana. Joustava tililuotto syntyi paikkaamaan tarvetta lainalle pikavipin ja kulutusluoton välillä. Joustolaina on toiminnaltaan lähempänä luottokorttia kuin pikavippiä, vaikka paljon yhtäläisyyksiä lainoilla on keskenään.

Lainaa heti tilille 24h – mistä saa lainaa öisin?

Kaikki vipit myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia ja sama pätee 24h myönnettäviin pikavippeihin. Kaikkia pikalainoja ei ole mahdollista saada vuorokauden ympäri ja joustavana tililuottona myönnetty vippi sisältää muutamia rajoituksia. Vippi hakemuksen jättämiselle 24 tuntia vuorokaudessa ei ole mitään esteitä, mutta jos aikoo heti nostaa rahaa tilille, niin tulee huomioida muutama seikka.

Pikavippiä saa 24 tuntia vuorokaudessa

24h pikavippi ei ole myytti vaan täyttä totta
Pikavipin voi saada 24 tuntia vuorokaudessa
Vipin saaminen vuorokauden ympäri mahdollistui vasta, kun pikavippien myöntämistä haluttiin rajoittaa. Yöllä myönnetyt pikalainat olivat virallisen mielipiteen mukaan riskitekijä velkaantumiselle. Lain muutosten jälkeen rahan siirtäminen tilille on kiellettyä 23 – 07 välisenä aikana. Lainahakemuksia voidaan yöllä käsitellä, mutta siirtoja tilille ei tehdä heti, vaan kello 07 aamulla. Joustava tililaina eroaa pikalainasta sen toimintaperiaatteen takia: Pikavippi maksetaan aina kerralla tilille, kun joustavana luottona myönnetyn vipin jokainen hakija nostaa itse omalle tililleen. Kun myöntävä luottopäätös on tehty, saa hakija pääsyn luottotilille. Tilille on määritetty nostoraja antaa lainaa 2000€, tämän summan voi nostaa käyttöönsä halutessaan kerralla, tai useassa osassa. Koko summaa ei ole pakko nostaa ja korot sekä kulut koskevat vain nostettua osuutta.

Rajoitukset vipin nostamisessa yöllä

 • Perinteistä pikalainaa ei voi nostaa yöaikaan, mutta joustavana tililuottoa nostettua vippiä voi
 • Myönteinen lainapäätös joustoluotolle tulee olla tehtynä, jotta yöllä heti rahan nostaminen on mahdollista
 • Jos luottotilillä ei ole katetta, ei nostoja voida myöskään tehdä
 • Ainoastaan aktiiviselta joustoluotto tililtä on mahdollista nostaa rahaa 24 tuntia vuorokaudessa

Vipin nostaminen on mahdollista vuorokauden ympäri, kunhan lainasopimus on tehty etukäteen sekä tilillä on katetta nostamista varten. Kulutusluottoa ei ole mahdollista saada tilille yöaikaan, mahdollisuus koskee ainoastaan joustavaa tililuottoa.

Vertaile 24h pikavipit huolellisesti ennen hakemista

Pikalainojen vertaileminen on erityisen tärkeää ennen lainan hakemista. Joustoluottona myönnettyjen lainojen ehdoissa on eroja, joten vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Pikalainojen vertaileminen on aina tärkeä osa lainan hakemista. Vertailemalla vipit ennen hakemista löydät parhaat lainat, etkä maksa turhia kuluja tai menoja luotolle. 24h pikalainalle on erilaiset kulut kuin normaaleille vipeille. Joustoluottona myönnetty tililaina annetaan aina pidemmällä maksuajalla, koska lainasummat ovat yleensä suurempia. Joustoluottoa voi nostaa heti 50 – 2000 euroa rahaa omalle tilille. Lainalle on yleensä maksuaikaa 1 – 48 kuukautta, mutta useissa lainapalveluissa lainan voi maksaa kerralla pois halutessaan. Osa palveluista tarjoaa 3 kk minimilaina-aikaa, mutta samalla tarjolla on usein mahdollisuus tehdä ensinosto tililtä ilman kuluja tai korkoja. Lainalaskuria kannattaa käyttää vipin vertailemiseen Luotonmyöntäjä palveluissa on usein eroja, osa voi myöntää lainan takaisinmaksua helpottavia mahdollisuuksia kuten lyhennysvapaa ja maksuvapaa kuukausi ja eräpäivän siirtäminen.

Ota huomioon lainavertailussa seuraavia asioita

 • Vertaile lainapalveluiden laina-ajat, onko minimilaina-aika 1 kk, 3kk vai 12kk
 • Vertaa lainapalveluiden tarjoamat esimerkkikorot lainoille, tarkista nimelliskorko ja todellinen vuosikorko
 • Laske paljonko lainalle muodostuu tilinhoitomaksuja, nostokuluja sekä muita menoja
 • Saako lainalle lyhennysvapaita tai maksuvapaita kuukausia ja voiko eräpäivää siirtää?
 • Listaa parhaiden vippipaikkojen tiedot ja vertaile kolme parasta, minne laitat lainahakemuksen

Muista että lainahakemuksen jättäminen on aina ilmaista, eikä sido ottamaan lainaa. Jättämällä lainahakemuksen saat laintarjouksen, mistä voit tarkistaa lainalle muodostuvan lopullisen koron sekä kaikki tarkat tiedot mahdollisista kuluista ja menoista

24h pikalaina heti tilille
Useasta palvelusta saa 24h pikavipin ilman vakuuksia tai takaajia

Näin haet pikavippiä 24h

Pikavipin hakeminen vuorokauden ympäri ei eroa muiden pikalainojen hakemisesta juuri mitenkään. Joustoluoton etsiminen ja vertailu ovat lainahaun avulla yhtä helppoa kuin minkä muun tahansa lainan. Kaikki lainanhaku lähtee lainasumman selvittämisestä: Laske paljonko tarvitse lainaa ja missä ajassa ajattelit maksaa luoton takaisin. 24h myönnettävän pikalaina maksuaika on yleensä 1 – 48 kuukautta, joten voit suhteuttaa suunnitellun laina-ajan alustavasti. Lyhennyksen suuruus suhteessa lainasummaan ratkaisee lainan takaisinmaksuajan. Seuraavaksi laske oma takaisinmaksukyky, kuukausitulot vähennettyinä pakollisilla menoilla kertoo paljonko kuukaudessa jää käteen menojen jälkeen. Lainan lyhennys ei saa olla liian suuri, koska oma taloudellinen tilanne voi muuttua, eikä muutenkaan ole mukavaa, jos suurin osa rahoista menee velan lyhentämiseen. Rahaa tulee jäädä aina vähän ylimääräistä säästöön pahan päivän varalle.

Hae pikavippiä 24h tai laina kellon ympäri

 1. Kun olet tehnyt ensin pikavippi vertailun aiempien ohjeiden mukaan, pitäisi sinulla olla tiedossa 2 – 3 luotonmyöntäjää, joista voisit hakea lainaa
 2. Täytä lainahakemukset kaikkiin lainapalveluihin, jotka vertailussa nousivat mahdollisiksi vaihtoehdoiksi
 3. Saat lainahakemukseen vastauksena tarjouksen, minkä perusteella voit suorittaa lopullisen vertailun. Lainatarjouksesta näet kaikki menot ja korot mitä lainalle muodostuu
 4. Vertaile lainatarjoukset ja valitse paras vaihtoehto. Siirry allekirjoittamaan vippisopimus käyttäen verkkopankkitunnuksia tai henkilökohtaisen puhelinnumeron mobiilivarmennetta
 5. Kun lainasopimus on hyväksytty, niin saat pääsyn luottotilille, mistä voit nostaa rahaa omalle tilille

Summan voi nostaa omalle tilille kerralla, tai useassa osassa. Ensinosto on usein ilmainen, joten jos tarkka lainasumma on mielessä, niin kannattaa nostaa se kerralla. Usein ilmaisen ensinoston summaa on rajoitettu, mutta muutamakin palvelua tarjoaa 2000 euron ensinosto mahdollisuuden.

Täältä 24h pikavippi

Lainaa 24h ilman takaajia heti tilille
Ilman vakuuksia tai takaajia 24h pikalainaa tilille
Rahaa tilille ympäri vuorokauden voi kuulostaa vaikealta, mutta se onnistuu erittäin helposti käyttämällä lainahakua hyväkseen. Lainahaun avulla löydät kaikki suomesta löytyvät pikavippipalvelut, mitkä myöntävät sopivaa luottoa. Haluamme esitellä muutaman todella suositun lainapalvelun mistä saa lainaa 24h tilille ilman vakuuksia tai takaajia

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuin ja suosituin pikalainoihin erikoistunut vippipalvelu suomessa.

 • Vippisummat Ferratumin palvelussa vaihtelevat 50 –2000e välillä
 • Laina-aikaa on 3 kk – 60 kuukautta, mutta lainan voi maksaa pois 3kk jälkeen kerralla
 • Vuosikorko Ferratumilla on alkaen 5%

Ferratum myöntää joustavaa vippiä, mikä toimii hyvin 24h lainana. Luottotililtä voi tehdä nostoja aina kun itselleen parhaiten sopii. Joustoluottoa voi nostaa helposti tekstiviestillä tai nettiselaimen kautta luottopalvelun portaalista.

Lainasto

Lainasto on erikoistunut kaikkiin vippituotteisiin. Palvelu myöntää kaikille lainasummille sekä laina-ajoille, mutta 24h pikalaina on mielenkiintoisin vippituote

 • Lainasummat vaihtelevat 100 – 3000€ joustavalla pikalainalle
 • Laina-aika 3 – 34 kuukautta
 • Vuosikorko vaihtelee laina-ajan mukaan, mutta luoton nimelliskorko on 60%

Lainaston joustava tililuotto toimii täysin samalla tavalla kuin pikavippi, lainasumman voi valita itse ja nostaa sen tilille 24 tuntia vuorokaudessa. Rahan nostaminen käy vaivattomasti käyttäen nettisivulta löytyvää lainaportaalia tai tekstiviestin avulla.