Vippi.org palvelu Cashmoney.fi sivuston arvioissa ja esittelyssä. Vippi.org sivusto tarjoaa  lainaa 100 – 60000 euroa joustavilla luottoehdoilla. Takaisinmaksu suoritetaan 12 kuukauden – 15 vuoden kuluessa kuukausittaiset lyhennykset suorittamalla. Joustavat lainaehdot antavat mahdollisuuden nostaa juuri sen summan lainaa, kun tarvitset. Rahat voi siirtää myös usean erillisen noston yhteydessä, eikä siitä muodostu mitään kustannuksia.

Yleistä Vippi.org palvelusta

Vippi.org perustettiin kattamaan puutetta lainapalveluiden joukossa, joka olisi rehellisesti edullinen, nopea ja joustava pikavippi. Nyt tilanne on korjaantunut 2019 avatun uuden palvelun myötä!

Edullinen – ei kuluja lainalle

Edullinen Vippi ei peri lainasta mitään muita kustannuksia, kun luotolle määritetyn koron. Voit unohtaa nostomaksut, tilinavausmaksun, lainanhoitomaksun tai muut vastaavat: Näitä ei peritä enää laisinkaan asiakkailta, vaan kyseessä on lainaa ilman kuluja. Lisäksi uusille asiakkaille tarjotaan ensilainaajan etu: täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 vuorokautta. Maksa vaikka 100 euron laina takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, niin luotolle ei muodostu mitään kustannuksia! Tee lainavertailu jos haluat, mutta tämä on yksi edullisin pikavippi joka on tarjolla.

Nopea – rahaa tilille 15 minuutissa

Vippi.org palvelu on suunniteltu olemaan nopea vaihtoehto saada rahaa heti tilille. Palveluun tunnistaudutaan nettipankkitunnuksilla, mikä nopeuttaa sähköisten tarkistusten tekemistä. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja liitteiden toimittaminen onnistuu sähköpostilla, joten luottopäätös voidaan antaa parhaillaan 10 minuutin kuluessa. Luottopäätöksen mukana tulee lainasopimus, jonka allekirjoittamalla sopimus vahvistuu. Luottotili avataan ja sieltä voi tehdä ilman kustannuksia nostoja omalle tilille niin monta kappaletta, kuin tarvetta on.

Joustava – Laina joka mukautuu muutoksiin

Joustava laina antaa mahdollisuuden maksaa luottoa takaisin niin kuin itselle parhaiten sopii. Voit itse valita minkä verran maksat pikalainaa takaisin kuukausittain, kunhan sopimuksessa sovittu vähimmäissumma suoritetaan. Lisäksi voit siirtää valitsemasi lainasumman, tai sen verran luottotilin kate antaa myöten omalle tilillesi juuri kuten haluat. Nostoista ei peritä erillisiä maksuja, vaan niitä voi huolettomasti tehdä niin monta kuin haluaa.

Korkokustannukset

Korko palvelussa muodostuu lainaehtojen mukaan. Pikavippien korkokaton ansioista on mahdollista saada pieniä lainoja todella edullisella korolla. Korko lainalle Vippi.org palvelussa muodostuu tällä hetkellä seuraavasti:

 • Vuotuinen nimelliskorko 40,56% – 95,40%
 • Todellinen vuosikorko 49,85% – 153,63%

Luotolle muodostuva korko määräytyy jokaiselle hakijalle erikseen. Luottoarviossa määritetään minkä suuruinen korko lainalle muodostuu. Lainahaun esittämät tulokset on suuntaa antava esimerkki, joka muodostuu yleisestä keskiarvosta.

Lainan hakeminen

 1. Etsi sopiva laina lainalaskurin avulla. Muuta lainasummaa ja maksuaikaa parhaan luoton löytämiseksi
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla ja täytä huolellisesti lainahakemuksen joka kohta. Toimita vaaditut liitteet
 3. Odota tarjousta ja lainasopimusta, hyväksy ne nettipankkitunnuksilla
 4. Saat pääsyn lainatilille, mistä voit siirtää rahaa omalle tilille haluamasi summan

Jos etsit muita vaihtoehtoja, löydät kaikki pikavipit tästä

Kulut

Kuluja luotolle ei muodostu korkojen lisäksi. Lainasta ei peritä mitään muita kustannuksia, paitsi korkokustannukset.

Hae 100 - 4000 euroa edullisesti lainaa
Taatusti edullinen Vippi.org ei peri muita kuluja kuin lainan koron

Yleiset lainaehdot

 • Vähintään 19 vuoden ikäraja hakijalla
 • Vakituinen osoite suomessa joka on myös väestörekisterin tietokannassa
 • Tuloja säännöllisesti lainan takaisinmaksuun
 • Luottotiedot kunnossa eikä maksuhistoriassa häiriöitä

Lisäpalvelut

Vippi.org tarjoaa useita lisäpalveluita helpottamaan lainan maksamista. Joskus voi tulla tarve uudelleen arvioida maksusopimusta, ja se onnistuu lisäpalveluiden avulla. Tarjolla muun muassa: Eräpäivän valinta

 • Voit valita itse eräpäivän, milloin kuukausittainen lyhennys lainalle maksetaan

Uusi lyhennys

 • Jos taloudellinen tilanne muuttuu huomattavasti, niin voit sopia uuden lyhennyksen lainallesi

Maksuvapaa kuukausi

 • Maksuvapaan kuukauden aikana ei tarvitse tehdä luotosta sovittua lyhennystä.

Löydät kaikki lisäpalvelut Vippi.org sivustolta tai suoraan lainaportaalista.