Pikavippi 19 vuotiaalle onnistuu nyt usean eri vippipalvelun kautta. 50 –500 euroa pikavippiä onnistuu muutamassa minuutissa netin lainapalveluiden avulla. Cashmoney.fi sivuston vipit 19v ikärajalla myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia, joten lainaa voi hakea täysin omatoimisesti. Vippien takaisinmaksuaika on perinteisesti ollut 3 – 30 vuorokautta, mutta nykyisin markkinoille on tullut joustavilla maksuehdoilla tarjottuja pikavippejä. Joustavat vipit antavat mahdollisuuden nostaa jopa 1000 euron pikavipin. Lisäksi on mahdollisuus nostaa pikavippi tilille useassa osassa, kun aiemmin ne maksettiin hakijan tilille kertasuorituksena. 19 vuotiaalle on tarjolla useita vaihtoehtoja, mistä hakea edullinen pikavippi heti tilille. Pikalainat löytyvät helpoiten käyttämällä erittäin kätevää lainahakua, mistä löydät kaikki sopivat luottolaitokset yhdellä haulla. Näet hakutuloksista kätevästi kaikki lainapaikat, jotka myöntävät vippejä hakijoille. Tervetuloa löytämään edulliset kotimaiset pikavipit 19 vuoden ikärajalla!

Pikavipin hakeminen 19 vuotiaana

  1. Etsi lainahaun avulla sopivat luottopalvelut, jotka tarjoavat pikavippiä 19 vuotiaalle
  2. Tee alustava lainavertailu sopivien vippipaikkojen välillä ja täytä parhaisiin luottolaitoksiin lainahakemus
  3. Lainahakemus käsitellään yleensä heti & lainapäätös toimitetaan hakijalle välittömästi
  4. Vertaile lainapäätöksien mukana tulleet tarjoukset ja allekirjoita paras vippitarjous pankkitunnuksilla
  5. Rahat siirretään tilille välittömästi, kun sopimus on tarkistettu luotonmyöntäjän toimesta

Rajoitukset 19v pikavipille

Pikavipin hakemisessa 19 vuotiaana on tiettyjä rajoituksia, jotka tulee ottaa huomioon. Rajoitukset muodostuvat lainatoimintaa koskevien lakien perusteella, sekä luotonmyöntäjien itse asettamisen vaatimusten kautta. Yleisin vaatimus koskee lähes aina hakijan kykyä maksaa vippi takaisin. Kun kyseessä on pieni pikavippi, kuten alle 500 euron laina, ei sille yleensä ole asetettu tiukkoja vaatimuksia koskien hakijan tuloja. Hakijan tuloja ei tarkasteta yleensä kovin tiukasti alle 400 euron pikavipeissä, vaan verotustietojen sekä tilitietojen pohjalta päätellään, onko tarpeeksi kuukausittaisia palkkatuloja vipin maksamiseen. Vaatimuksia pikavipin myöntämiselle lainapalvelusta riippumatta ovat yleensä seuraavia

  • Lainapalvelun määrittämä ikäraja
  • Riittävästi tuloja vipin takaisinmaksamiseen ilman ongelmia
  • Väestörekisteristä löytyvä vakituinen osoite
  • Verkkopankkitunnukset TAI henkilökohtainen puhelinnumero (ei prepaid)
  • Tahrattomat luottotiedot ja puhdas maksuhistoria on vaatimus lainan myöntämiselle

Muista aina lukea tarkasti kaikki vippien lainaehdot sekä hinnoittelut. Kun sopimus on tehty, niin takaisinmaksu tulee hoitaa lainasopimuksen mukaisesti, ja muutoksien tekeminen tässä vaiheessa aiheuttaa yleensä lisäkustannuksia.

Kuluton ja koroton vippi 19v ikärajalla
Ota tilille pikavippi 19v ikärajalla heti ja säästä

Löydä lainapalvelu josta saa pikavippiä 19 vuotiaalle

Tarjolla on useita kappaleita edullisia pikavippejä lainapalveluista. Kotimaiset luotonmyöntäjät ovat turvallinen vaihtoehto saada rahaa tilille nopeasti ja vaivattomasti. Takaisinmaksua koskevissa ehdoissa on suuria eri palveluiden välillä, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva laina. Vippiä voi hakea koska tahansa melkein kaikista lainapalveluista, ja usein hakemuksia käsitellään ympäri vuorokauden. Laki estää pikavippien maksamisen tilille 23 – 07 välisenä aikana, joten yöllä tehdyt lainahakemukset 19 vuotiaan pikavipistä voidaan käsitellä välittömästi, mutta rahat maksetaan aikaisintaan 07 aamulla. Voit käyttää lainahakua kaikkien sopivien luotonmyöntäjien hakemiseen, mutta mikäli haluat suoraan siirtyä vertailemaan eri lainapalveluita, niin alapuolelta löydät suosittuja kotimaisia vippipaikkoja, jotka kaikki myöntävät pikavippiä 19 vuotiaalle.

Blue Finance

Blue Finance on kotimainen vippipalvelu, joka myöntää erilaisia pikalainoja 100 – 2000 euron lainasummille. Takaisinmaksuaika on vähintään 1 kuukausi – 12 kuukautta, joten vippi on mahdollista maksaa takaisin todella nopeasti. Blue Finance antaa myös mahdollisuuden maksaa pikavippi takaisin osamaksulla. Pikavippi pitkällä maksuajalla onnistuu ilman erillisen sopimuksen tekemistä: Maksat lainasta vain minimilyhennyksen joka kuukausi, ja näin vippi osamaksulla onnistuu todella helposti. Vippipalvelu Blue Finance tarjoaa kaikille uusille asiakkaille mahdollisuuden nostaa pikavippiä 300 euroa ilman mitään kuluja tai kustannuksia. Korotonta maksuaikaa vipille on tarjolla 30 päivää, ja jos lainan maksaa kokonaisuudessaan tässä ajassa takaisin, ei sille muodostu mitään kuluja tai kustannuksia.

Lainasto

Lainasto tarjoaa muutaman eri mahdollisuuden hakea vippiä: Pikavippi myönnetään 6 maksuerän takaisinmaksulla, minkä suorittamiseen on aikaa 12 kuukautta. Lainasummat pikavipille on 100 – 400 euroa. Vipille muodostuu korkokuluja 49,85% 500 euron lainalla, eli kyseessä on koron kannalta edullinen pikavippi. Toinen vaihtoehto saada rahaa heti tilille Lainaston kautta, on ottaa joustava vippi. Joustavalla vipillä hoituu 100 – 3000 euroa lainaa tilille muutamassa minuutissa. Takaisinmaksun voi suorittaa 1 – 34 kuukauden kuluessa. Voit nostaa vipin tilin kerralla, tai useassa pienemmässä osassa. Lainan lyhentäminen tapahtuu maksamalla minimilyhennys, joka on 20% avoimesta velkasaldosta. Lainasto tarjoaa mahdollisuuden eräpäivän vaihtamiseen ilman mitään kuluja tai kustannuksia. Lisäksi Lainastolta ei peritä ensimmäisestä lainasta korko eikä käsittelymaksuja. Pikavippiä hakiessa kannattaa ehdottomasti hyödyntää aina ensilainaajan tarjoukset.

Limiitti

Limiitti tarjoaa pikalainaa 100 – 2000 euroa erittäin joustavalla maksuajalla. Luotto toimii samalla tavalla kuin pikavippi, mutta tarjoaa vielä enemmän mahdollisuuksia lainan takaisinmaksuun ja muuhun hoitamiseen. Takaisinmaksuaika vipille Limiitti palvelussa on 3 kuukautta, mutta jo koko lainan haluaa maksaa kerralla, niin sekin on mahdollista ilman lisäkustannuksia. Limiitti palvelu kaikille hakijoille myös mahdollisuuden maksuvapaan kuukauden pitämiseen, jolloin luotosta ei tarvitse maksaa kuukausittaista lyhennystä. Todellinen vuosikorko Limiitti vippipalvelussa on 49,77%. Tämän lisäksi lainalle voi muodostua muita kustannuksia, jotka kannattaa tarkastaa lainaehdoista ennen sopimuksen tekemistä. Uusien asiakkaiden kannattaa hyödyntää pikavippi ilman kuluja tai korkoja tarjous, mikä on voimassa 300 euroon asti ensimmäisellä nostolla lainatililtä.

Credit24

Credit24 on erikoistunut myöntämään vippejä vähintään 19 vuotta täyttäneille asiakkaille. Pikalainaa myönnetään 50 – 4000 euroa joustavilla lainaehdoilla, mitkä mahdollistavat luoton takaisinmaksun suorittamisen osamaksulla. Lisäksi hakijan on mahdollista nostaa rahaa omalle tilille useassa osassa, eikä kertasiirrolla kuten pikavipeissä on usein ollut tapana. Takaisinmaksuaika Credit24 pikavipissä on 3 kk – 36 kk, mutta lainan voi suorittaa milloin tahansa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Todellinen vuosikorko Credit24 pikavippipalvelussa on min. 48,85% – maksimi 153,63%. Korkoprosentti määräytyy luottoarvion perusteella, joka toimitetaan lainatarjouksen yhteydessä. Credit24 tarjoaa kaikille uusille 19 vuotiaalle pikavipin hakijoille mahdollisuuden nostaa ensimmäisen kerran rahaa luottotililtä ilman korkoja. Lisäksi palvelu ei peri ollenkaan kuukausimaksuja tai avausmaksuja pikavipistä.

Vertaile kaikki vipit huolellisesti

Kun 19 vuotias hakee pikavippiä, ei kyseessä ole yleensä kovin suuret lainasummat. Vippi kannattaa silti aina vertailla huolella ennen hakemista. Pikavippivertailun avulla voi vaivattomasti säästää useita satoja euroja rahaa lainan kuluissa ja kustannuksissa. Vippivertailun tekemisen tarkoitus on löytää omiin tarpeisiin parhaiten sopiva lainatarjous. Yleensä se tarkoittaa edullisinta vippiä, matalaa korkoprosenttia tai mahdollisesti useita lisäpalveluita lainan takaisinmaksua varten. Oli vaatimukset pikavipille mitkä tahansa, niin helpoiten ne saa selville lainavertailun avulla. Pikavippivertailu onnistuu jokaiselta omatoimisesti, tärkeintä on tietää asiat mitkä ovat itselle merkityksellisiä. Heti aluksi kannattaa vertailulla selvittää lainapaikat, mistä luottoa ei kannata hakea. On turhauttavaa täyttää hakemus vippiä varten, joka hylätään automaattisesti koska ikäraja on liian korkea. Vertailemalla lainat säästät aikaa ja vaivaa joka vaiheessa. Varsinainen lopullinen lainavertailu pitää tehdä lainatarjouksen mukana toimitettujen tietojen pohjalta. Lainahausta löytyy suuntaa antavat tiedot, joilla voi selvittää minne kannattaa lähettää itse hakemus.

Pikavippi ilman kuluja tai korkoja 19v hakijalle

Useat vippipalvelut myöntävät lainaa nuorelle hakijalle ilman kuluja tai korkoja. Pikavippi ilman kuluja on parhaita keinoja säästää vaivattomasti useita satoja euroja luoton hakemisessa, joten se kannattaa aina hyödyntää. Kuluton vippi tarkoittaa, että lainasta peritä nostokustannuksia, avausmaksua tai kuukausimaksuja. Tässä tarjouksessa maksettavaksi jää ainoastaan korkokustannukset. Pikavipin saa myös ilman korkoa ensilainaaja tarjouksen yhteydessä. Koroton pikavippi tarjous antaa mahdollisuuden suorittaa otetun lainan kokonaan 30 päivän kuluessa, jolloin sille ei muodostu mitään korkoa. Kun tämän tarjouksen yhdistää kuluttomaan lainaan, on mahdollista nostaa jopa 400 euroa pikavippiä ilmaiseksi! Pikavippi kuluttomasti ja ilman korkoja on yleensä poikkeuksetta ensilainaajalle tehty tarjous, joten jos olet jo käyttänyt tämän edun yhdessä luottopalvelussa, joudut etsimään toisen pankin mistä hakea lainaa.

Ilman vakuuksia tai takaajia kaikki 19v pikavipit
Vertaile paras 19v pikavippi tilille vaivattomasti

Vippi joustavalla maksuajalla

Pikavippi on mahdollista nykyisin saada joustavalla maksuajalla. Joustavat ehdot antavat mahdollisuuden valita itse takaisinmaksuun käytettävä aika. Kaikki vippipalvelut eivät tätä etua myönnä, joten jos haluat maksaa lainan osamaksulla, niin kannattaa varmistaa etukäteen onko se mahdollista. Joustavan maksuajan saa usein käyttöönsä maksamalla pikavipistä kuukausittaisen minimilyhennyksen. Vähimmäislyhennys lainalle määräytyy luottopalvelun ehtojen mukaan, jotka ilmoitetaan lainapäätöksen mukana toimitetussa sopimuksessa.

Lopuksi

Vippiä 19 vuotiaalle hakijalle onnistuu usean palvelun kautta. Lainasummissa riittää valinnan varaa, kuten myös takaisinmaksussa. Suosittelemamme vipit ovat ilman vakuuksia tai takaajia tarjolla kaikille nuorille, lainaa opiskelijalle myönnetään myös, kunhan tuloja on tarpeeksi.