Tietoa pankeista, perintätoimistoista sekä vakuutusyhtiöistä

Olemme cashmoney.fi sivustolla koonneet yleistä tietoa asioista joidenka arvelemme kiinnostavan suurinta osaa sivustomme käyttäjistä. Esimerkiksi olemme kirjoittaneet tunnetuimpien pankkien toiminnasta ja hieman arvostelleet niiden tarjontaa. Uskomme myös monen haluavan vertailla eri vakuutusyhtiöitä keskenään ennen niiden valitsemista, tällä sivustolla se onnistuukin vallanmainiosti. Luottokorttivertailu on myös löydettävissä sivustoltamme, pääset katsomaan esimerkiksi mitä eroa on Visa- ja Mastercard luottokorteilla.

Cashmoney.fi sivustolla voit esimerkiksi vertailla luottokortit

Mitä tarkoittaa perintä?

Haluatko tietää mitä perintä käytännössä tarkoittaa, voit lukea kuinka toiminta tapahtuu ja miten laskutus hoidetaan kun se on jo perintä vaiheessa. Lue iKassa ja kontio sivuiltamme lisää aiheesta, sekä yrityksien toiminnasta. Näet esim. miten sinun tulee toimia jos saat itse laskun joka on jo perinnässä. Lukemalla tekstimme voit helposti säästyä ongelmilta perintää kohdatessasi. Kahden edellämainitun yrityksen toiminnan välillä on eroja jotka voivat vaikuttaa suurestikin kuinka helppoa asiointi heidän kanssaan on.   Lue perintätoimistoista cashmoney.fi sivustolla  

Yleistä tietoa pankeista ja vakuutusyhtiöistä

Pankkien ja vakuutusyhtiöiden välillä ja niiden toiminnassa on paljon eroja, joten niiden toimintaan kannattaakin tutustua tarkemmin. Voitkin sivuiltamme lukea enemmän tunnetuimpien yrityksien toiminnasta ja vertailla niitä keskenään ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Esimerkiksi vakuutusyhtiöillä on todella paljon eroja keskenään, ja jos vaikka otat pankkipalvelut ja vakuutukset yhdestä paikkaa, saat ne keskitettyä ja kerrytät bonusta itsellesi. Keskittämisbonuksissa on etuja joita et välttämättä voi saada muuten itsellesi.  

Luottokorttien erot

Luottokorttien välillä on todella paljon eroja, ja ne kannattaakin vertailla, esimerkiksi vuosikoroissa on eroja. Visa, Mastercard, yritysluottokortit on kätevästi vertailtu yhdelle sivustolle, ja näet välittömästi kuinka suuriksi kustannukset velalle todella nousevat. Lue lisää vasemmalla olevasta menusta, klikkaamalla haluamaasi sivun nimeä!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*