Instantor tunnistautumispalvelu

Instantor tarjoaa luotonmyöntäjille turvallisen sekä yksityiskohtaisemman tunnistautumispalvelun. Asiakas tunnistautuu sekä kirjautuu sisään omilla verkkopankkitunnuksillaan, kummatkaan osapuolet eivät saa asiakkaiden tietoja itselleen eikä niitä tallenneta mihinkään.

Instantor käy läpi asiakkaan tilin vähintään 12 kuukauden sisältä, tehden yhteenvedon rahasiirtojen lukumäärästä, keskimääräisestä rahasummasta joka on tilillä sekä uusien lainojen määrästä.Näin luotonmyöntäjä saa paljon tarkemman tiedon lainanhakijastaan, sekä siitä onko hän maksukykyinen saamaan rahoitusta. Kaikki käsitelty data on raakatietoa, toisin sanoen ne näytetään luotonmyöntäjälle samanlailla kuin ne näkyvät pankkitilillä.

Instantor on luotettava sekä turvallinen palvelu

Asiakkaan näkökulmasta Instantor on myös todella kätevä palvelu. Ensinnäkin se on yhtä turvallinen käyttää kuin oma verkkopankkisi, tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille, joten niitä ei voida käyttää väärin.

Instantorin käyttäminen on todella helppoa, se toimii samalla periaattella kuin nettipankki joten käyttäminen on vaivatonta. Tunnistautumiseen riittää pelkästään verkkopankkitunnuksilla kirjautuminen, et tarvitse enää erinäisiä asiakirjoja, kuten passia tai vanhoja laskuja henkilöllisyytesi tunnistamiseen.

 

Miten Instantor toimii:

  1. Valitse oma pankkisi listasta, kun olet kirjautumassa
  2. Kirjaudu verkkopankkitunnuksilla sisään
  3. Instantor käy läpi pankkitilisi maksutiedot ja kertoo ne luotonmyöntäjälle
  4. Saat vastauksen välittömästi palvelun käyttämisen jälkeen

 

Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen

 

Helppo

Instantor on helppo käyttää

Palvelu on todella helppokäyttöinen asiakkaalle, sekä luotonmyöntäjälle. Instantor vastaa verkkopankin käyttöä!

 

Turvallinen

Instantor ei jaa asiakastietoja kummallekaan osapuolelle

Turvallisuus on taattu kun Instantor ei jaa arkaluontoisia tietoja kummallekaan osapuolelle, yhtä turvallinen kuin verkkopankki.

 

Nykyaikainen

Ei enää passia tai vanhoja laskuja henkilöllisyyden tunnistamiseen

Passilla, asiakirjoilla tai jopa vanhoilla laskuilla henkilöllisyyden tunnistaminen on historiaa. Instantor on nykyaikaa 2021 vuonna.

 

Luottotietojen tarkistus on monipuolisempaa

Instantor palvelulla luotonmyöntäjä saa paljon yksityiskohtaisemman tiedon asiakkaan luottotiedoista, koska Instantor pääsee näkemään esimerkiksi luottokorttien avoimen saldon. Instantorin yritysasiakkaana on mahdollista saada luottoluokitus luotonhakijasta, joka tarkoittaa käytännössä numeroasteikkolla luokittelua 1-10. Tämä kertoo luotonhakijan takaisinmaksukyvyn yksityiskohtaisemmin luotonmyöntäjälle. Tilin tiedot määrittelevät luottoluokituksen, mutta Instantor voi käyttää muitankin lähteitä luokitteluun.

Instantorin asiakkailla on mahdollisuus myös luoda erilaisia “hakusuodattimia”, joilla voidaan hakea yksittäisiä siirtoja, esimerkiksi puheluja, rahapelejä tai aikasempia lainoja. Kaikki tiedot voidaan esittää asiakkaan haluamassa muodossa, tai käyttäen palvelun tarjoamaa valmista käyttöliittymää. Suojakoodattu sähköpostin käyttäminen on myös mahdollista, jolloin kaikki haluttu tieto saapuu sinne kätevästi sekä turvallisesti. Voit täyttää testiversion instantor.com sivuilla, josta näet miltä asiakastiedot näyttävät sähköpostissa.

Tunnetut lainaa myöntävät yritykset laina.fi sekä Risicum käyttävät Instantorin palveluita luottotietojen tarkistamiseen sekä luottoluokituksen tekemiseen. 2021 monet muutkin yritykset ovat aloittamassa palvelun käyttö, erityisesti sen takia koska se antaa tarkan automaattisen luottoluokituksen jopa muutamissa sekunneissa. Näin yritys voi olla varma asiakkaan takaisinmaksukyvyistä, eikä asiakkaan tarvitse pelätä luottotietojen menettämistä.

Instantor takaa turvallisen tunnistautumisen

Tietoa Instantor yrityksestä

Instantor on aloittanut vakavaraisen toimintansa vuonna 2010. Yrityksen taustalla pyörii todella ammattitaitoisia ihmisiä, joilla on meriittejä erinäisistä vaativista töistä. Yritys on pääosin Ruotsalainen, pääkonttori sijaitseekin Tukholmassa.

Yritykseltä löytyy toimipisteitä myös, Suomesta, Englannista, Puolasta, Kroatiasta, Saksasta sekä Espanjasta. Lähtökohtaisesti yrityksellä on pyrkimys luoda sujuva ja turvallinen ostokokemus verkossa, sekä luoda liiketoimintamahdollisuuksia luotonmyöntäjille. Instantor on vahvasti mukana edistämässä internetissä tapahtuvien markkinoiden turvallisuutta. Yhä useampi yritys on aloittamassa yhteistyötä Instantorin kanssa, koska se on helppo ja turvallinen tapa antaa luottoluokitus. Palvelun käyttäminen myös asiakkaan näkökulmasta on paljon helpompaa ja turvallisempaa mitä muilla keinoilla henkilöllisyyden tunnistaminen.

Yhteystiedot:

  • Instantor AB
  • +46 (0)706557886
  • Birger Jarlsgatan 2
    114 34 Tukholma
  • contact@instantor.com

1 Comment

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*