Verkkokauppojen suosituin maksutapa Jousto on uudistunut

Jousto maksupalvelua käyttää jo yli 4000 verkkokauppaa luku on edelleen kasvussa. Palvelun ylivoimaisuus on ehdottamasti siinä että se kantaa riskit verkkokaupan puolesta, koska Jousto hoitaa aina maksun tuotteen toimittajalle ennen sen lähetystä. Asiakkaat myös arvostavat palvelua koska kaikki on kotimaista tekoa ja laatua.

Jousto maksupalvelu varmistaa asiakkaan verkkokauppa laskun

Verkokaupassa jossa on Jousto käytössä, valitsee asiakas sen maksuatavaksi kassalla, jonka jälkeen yritys maksaa tuotteen kokonaishinnan yritykselle. Tämän jälkeen tuote sekä Jouston ensimmäisen lasku lähetetään asiakkaalle. Laskun voi maksaa kertamaksuna tai sitä voi lyhentää itsellesi sopivissa kuukausierissä, molemmat maksutavat ovat joustavia sekä asiakasystävällisiä.

 

Läpinäkyvyys tuo palveluun luotettavuutta

Jousto on läpinäkyvä palvelu verkkomaksamisessaKokonaiskustannukset ovat selkeästi eritelty laskuihin joten tiedät aina kuinka paljon todellisuudessa maksat tuotteesta ja muista kuluista. Mukana tulee Online-palvelu joka toimii 24h vuorokaudessa, pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi milloin tahansa. Palvelusta pääset näkemään jäljellä olevat maksuerät ja voit maksaa kaiken vaikka yhdellä laskulla.

 

Esimerkkejä laskutuksesta:

  • Jouston laskutuspalkkio on 4,90 euroa/yksi lasku
  • Kuukausittain laskuihin tulee korkoa 2,42%
  • Esimerkkinä laskuun tulee 34 euroa lisää kuukaudessa jos maksat 300 euron rahoituksen 12 kuukaudessa

Jousto on turvallinen maksutapa

Jousto on turvallinen maksupalveluVerkkokaupassa tuotteita lunastettaessa valitaan jousto. Lasku voidaan jouston kautta ottaa 14 vuorokauden maksuajalla tai sille voidaan ottaa sopivat kuukausierät, tällöin tuote maksetaan osissa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla jonka jälkeen se maksaa tuotteen yritykselle josta se on ostettu jonka jälkeen yritys voi lähettää tuotteen asiakkaalle.

Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostissa tai kirjeessä ostetun tuotteen mukana. Kaiken tämän käyttäminen on todella helppo asiakkaalle sekä luotettavaa kauppiaalle.

  • Välitön maksu verkkokaupalle ja tuote kotiovelle
  • Maksa kerralla tai erissä

Jousto maksupalvelu kuuluu osana DFC Nordic Oy konserniin

DFC Nordic Oy on verkkokauppojen rahoitusratkaisu joka on johtavin palvelu Suomessa ja sillä on asiakkaita jo yli 350 tuhatta joista kaikki ovat Suomalaisia. Yritys on jatkuvasti uusimassa sekä kehittämässä itseään. Kaikki toiminta tapahtuu täysin aluehallintaviraston lakien mukaisesti.

Tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa toimivat

iKassa hoitaa Jousto maksupalvelun laskutukseniKassa perintäpalvelut

Yritys hoitaa kaiken joustoon liittyvän laskutuksen, kirjauksen, tilityksen sekä tietenkin perinnän. Asiakkaat ovat tämän palvelun etusijalla sekä toiminta on todella kustannustehokasta.

Risicum.fi yhteistyössä Jousto maksupalvelun kanssaRisicum.fi lainapalvelu

Risicum tarjoaa joustavaa 50-2050 euron lainaa tuhansille asiakkaille ympäri Suomea. Yritys on todella joustava kaikkia asiakkaitaan kohden.

Laina.fi myöntää lainoja Jouston asiakkailleLaina.fi

Yritykseltä on haettavissa Mastercard luottokortti sekä tietenkin käyttölaina jota on saatavilla 2500 euroon asti. Käyttölainasta makasetaan ainoastaan nostettu osuus.

 

Jouston hyödyt yritykselle

Jousto sivun kuvankaappausPalvelun käyttöönotto yritykselle on täysin maksutonta ja se tuo mukanaan ainoastaa etuja. Yrityksen riskit pienentyvät ja myynnillä on mahdollisuus kasvaa entisestään, koska Jousto takaa asiakkaan laskun maksamisen ennen tuotteen lähetystä. Vaikka asiakas jättäisi maksut hoitamatta, ottaa Jousto kaiken riskin itselleen koska vastuu on siirtynyt jo heille. Jousto sekä sen yhteistyökumppanit hoitavat kaiken laskutuksen ja perinnän.

Yrityksen tulee vain ottaa Jousto lisäksi verkkokauppansa maksutapoihin ja tilitykset maksetaan ostoista kerran viikossa. Jousto maksupalvelua voidaan käyttää myös verkkokaupoissa joissa myydään vain elektronisia tuotteita. Palvelun käyttöönotto myös takaa tyytyväisempiä asiakkaita, koska laskulla on aina vähintään 14 vuorokautta maksuaikaa.

Jouston saat yrityksellesi käyttöön heti lähettämällä sähköpostia tai soittamalla, he avustavat kaikessa asennukseen ja säätöön liittyvissä asioissa maksuttomasti. Suurimmassa osassa verkkokauppa-alustoja Jousto on jo valmiiksi integroitu ja sen saa käyttöön todella nopeasti.

Palvelu on täysin yhteensopiva Paytrail, Checkout Finland sekä Paybyway maksuvälineiden kanssa!

 

Kuluttajat hyötyvät Joustosta

Jousto maksupalvelu yksityishenkilöilleVerkkokaupan asiakkaana jossa käytössä on Jousto, on käyttökokemus paljon sujuvampaa ja helpompaa. Maksutavat ovat joustavat ja niitä on muutama eri vaihtoehto, molemmat maksutavat ovat täysin läpinäkyviä eikä niistä koidu minkäänlaisia yllätyskuluja. Kuukausittainen korko laskulle on maksimissaan 2,42 prosenttia ja jokaiseen laskuun tulee lisää 4,90 euroa.

Jousto maksupalvelua voi käyttää korkeintaan 2000 euron suuriseen ostokseen verkkokaupoissa. Tuote postitetaan sinulle heti koska Jousto on maksanut laskusi jo yritykselle, ja laskut joita aloitat maksamaan menevät Joustolle.

Joustoa voivat saada vain vähintään 20 vuotias.

Laskun voi valita paperisena tai sähköpostiin tulevana.

 

Kuvankaappaus verkkosivuilta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*