Lähi-Tapiolan pankkipalvelut ovat nykyään osa S-Pankkia

Lähi-Tapiola on yhdistynyt S-Pankin kanssa ja näinollen pankkipalvelut löytyvät nykyään sieltä. Pankista saat henkilökohtaista apua joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiin sekä voit keskittää myös vakuutuksesi samaan paikkaan pankin kanssa. Pankin asiakkaana saat käyttöösi käyttötilin sekä voit valita myös, säästötilin, määräaikaisen tuottotilin tai ASP-tilin. Käyttötilillesi kertyy korkoa kerran vuodessa jokaiselta päivältä, korko on nimeltään S-Prime joka on 2021 vuonna 0,75 prosenttia.

Lähi-Tapiolan pankkipalvelut sijaitset nykyyän S-Pankissa

 

Helpota arkeasi pankkipalveluilla joidenka vuosi- ja kuukausimaksut ovat täysin kuluttomia kaikille asiakkaille. Avaa oma käyttötili jossa voit hoitaa kaiken elämääsi liittyvän rahaliikenteen, voit esimerkiksi pyytää palkkakuittisi näkymään omassa verkkopankissasi. Verkkopankki onkin oiva paikka tarkistaa kaikki tiliisi sekä vakuutuksiin liittyvä yhdestä osoitteesta. Koska Lähi-Tapiola on nykyään osa S-Pankkia, tulevat myös bonukset suoraan tilillesi.

Käyttötili

S-tili päivittäiseen käyttöönS-Pankki käyttötili vaikka koko perheelle käyttöön

Käyttötili on suunnattu kaikille asiakkaille jotka hoitavat päivittäisiä raha-asioitaan, oli kyseessä työssäkäyvä, opiskelija, työtön tai eläkeläinen. Tilin avaaminen on täysin maksutonta eikä siinä ole vuosi- tai kuukausimaksuja ollenkaan.

Tililtä on myös mahdollista nostaa tai tallettaa sinne lisää rahaa kaupan kassalla. Yhdellä tilillä voi olla monta eri käyttäjää, esimerkiksi yhdellä perheellä voi olla yksi tili mihin kaikilla on omat korttinsa.

Yritystili

Avaa yritykselle oma tiliS-Pankin yritystilillä voit hoitaa kaiken yritykseen liittyvät maksuliikenteen

S-Pankkiin avattava tili yritystili tuottaa kilpailukykyistä korkoa jokaiselta päivältä aina kerran vuoteen. Tilillä on aina viitekorko joka on yhden kuukauden Euribor. Kaikki yrityksen maksuliikenne onnistuu helposti sekä kätevästi yhdellä S-Pankin yritystilillä, joten keskittäminen yhteen paikkaan todella kannattaa.

Yritykselle voit myös ottaa kaikki tarvittavat vakuutukset Lähi-Tapiolan kautta, jolloin niistä kertyy bonuksia yrityksen tilille.

S-määräaikaistili

Turvallista säästämistäS-Pankin määräaikaistili tuottaa sijoittamisesta

S-määräaikaistili tarkoittaa käytännössä määräaikaista säästämistä jossa maksetaan kiinteätä korkoa riippuen kokonaissummasta joka talletetaan tilille. Tilille talletettu raha pitää olla siellä ennaltamäärätyn ajan, jotta korkoja koskevat ehdot täyttyvät. Jos rahat nostetaan tililtä ennen määräajan loppumista, veloitetaan niistä ehtojen mukainen maksu.

Lähi-Tapiolan kaikenkattavat vakuutukset

Lähi-Tapiolasta kaikki vakuutukset vaikka koko perheelleOletko lähdössä matkalle tai haluaisit turvata tulevaisuuden itsellesi ja perheellesi. Lähi-Tapiolasta löydät varmasti itsellesi sopivan vakuutuksen mihin tahansa elämän tilanteeseen. Voit tehdän ilmaisen kartoituksen jossa kerrot elämäntilanteesi ja henkilötietosi, näillä tiedoilla saat ehdotuksen sekä tarjouksen vakuutukselle mitä voisit tarvita. Vakuutusta ei ole pakko ottaa eikä tarjous sido sinua mihinkään.

 

Eri vakuutuksia

Lähi-Tapiola tapaturmavakuutus on edullinenTapaturmavakuutus:

 • Korvaa kaikki tapaturman hoitokulut ilman omavastuuta
 • Taloutesi on taattu, jos sinulle tapahtuu suurempi tapaturma
 • Vakuutus tapaturmalle on voimassa Suomessa sekä ulkomailla
 • Kysy tarjousta vakuutuksesta Lähi-Tapiolasta

 

Kattava henkilövakuutus Lähi-TapiolastaHenkilövakuutus:

 • Vakuutukseen valittavassa vain ne osa-alueet joita tarvitset
 • Henkilövakuuden voi ottaa lapselle joka ei ole vielä edes syntynyt
 • Vakuutus pitää erikseen hakea olemaan voimassa ulkomailla
 • Kaikki vakuutusasiasi hoituvat verkossa

 

Perusturva koko perheelle Lähi-TapiolastaPerusturva:

 • Kyseisen vakuutuksen voi ottaa itselleen 15-63 vuotiaana
 • Perusturva vakuutus korvaa aina vähintään 50,000 euroa
 • Kuolemasta maksetaan korvaus valitulle edunsaajalle
 • Kaikille uusille vakuutuksille -50% 2017 vuonna!

 

Ota yhteyttä Lähi-TapiolaanLähi-Tapiola yhteystiedot

 • Revontulenkuja 1
  Espoo 02100
 • Puhelinumero: 09 4531
 • Verkkosivusto: Lahitapiola.fi

 

1 Comment

 1. Nämä tapiolan niin sanotut “kattavat vakuutukset” kattavat kyllä todella hyvin tapiolan omat katteet… ainakin sen aikaa kun asiakkaita vielä riitää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*