Luottokunta on uudistunut ja muuttanut nimensä

Nets on ostanut Luottokunnan toiminnan kokonaisuudessaan ja jatkaa toimintaa normaalin tapaan. Suomen Luotto-osuuskunta on perustettu vuonna 1965 ja lokakuussa 2012 yritys myytiin 170 miljoonalla Tanskalaiselle Nets Holding A/S yritykselle.

Nets Oy:n tytäriyhtiöllä oli ollu Suomessa toimintaa jo vuodesta 1999 lähtien ja nyt he halusivatkin kasvattaa yrityksensä toimintaa ja osa-alueita tällä kauppa toimella.

Vaikka luottokunta on siirtynyt kokonaan ja vaihtanut nimeään, pidetään samaa toiminta periaatetta edelleen yllä Suomessa.

 

Luottokunta on nykyisin Nets Oy, joka hoitaa 13miljoonan ihmisen maksuliikenteen

 

Tietoa Nets yrityksestä

Suomessa Nets:illä on toiminnassaan 2 eri yritystä jotka ovat Nets Oy (entinen Luottokunta) sekä Nets Finland Oy, yrityksillä on noin 600 asiantuntijaa töissä Suomessa. Suomessa toiminta keskittyy pankeille tarjottaviin hallinnointi- ja prosessointipalveluihin. Nets tarjoaa kaupan alalla tapahtuviin korttimaksuihin tilityspalveluita sekä etäpalvelumyynnin palveluita.

Netsillä onkin yli 40 vuoden kokemus liittyen maksujen ja tietojen käsittelyyn ja he ovatkin siinä todella ammattitaitoisia ja osaavia, joka toi Luottokunnan yritys kaupoissa hyvää osaamista Suomelle ja sen taloudelle.

Nets Oy hoitaa yli kuuttakymmentä eri kortteihin liittyvää ohjelmaa sekä varmistaa turvalliset korttimaksut yrityksille ja yrityksille ostotilanteissa. Suomessa verkostoon kuuluu jopa yli 100 000 myyntipistettä ja yritys onkin toiseksi suurin luottokorttitapahtumien välittäjä Pohjoismaissa. Maksupäätelaitteet on tilattavissa Nets Oy:n verkkokaupasta.

 

Konsernin viimeaikaiset tulot

Vuonna 2014 tulot olivat seuraavanlaiset valuutassa DKK

  • Liikevaihdossa 6,546 miljoonaa
  • Kokonais bruttotulot 1,252 miljoonaa
  • Tilikauden kokonaistulos oli 652 miljoonaa
  • Yrityksen pääoma 2,366 miljoonaa

Nets Oy hoitaa maksuliikennettä korttitapahtumissa Suomessa

Lukuja Nets Oy:n käyttäjistä

Hieman yleistätietoa käyttäjistä ja lukumääristä

  • Netsillä on korttipalveluiden käyttäjiä 33 miljoonaa
  • Kaikista Pohjoismaan korttitapahtumista Nets hoitaa 30-35%
  • Netsillä on käytössää yli 500 000 maksupäätettä Pohjoismaissa
  • Kauppiaita jotka käyttävät Netsin palveluita on jo yli 500 000

 

Nets Oy yhteystiedot

– Teollisuuskatu 21
– Helsinki 00510
– Puhelinnumero +358 969 641

1 Comment

  1. Joo niin vaan ulkomaalaiset ostaa suomen pala palalta… Ensiksi menetettiin Nokia sitten tää.. mitäs seuraavaksi. Vedet ja järvet menee ryssille ja bisnekset kiinalaisille. Kyllä Suomen pitäisi nyt alkaa tehdä asioille jotain eika vain myydä kaikkea ulkomaalaisille.. HUHU sanon mää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*