POP-PankkiLiity POP-pankin jäseneksi ja omistat osan pankistasi!

POP-pankit ovat osuuskuntia, joten jokainen jäsen omaa yhden äänen osuuskunnankokouksissa ja voi siten päättää pankkinsa asioista.

Jäsenille myös paljon erilaisia pankkikohtaisia etuuksia erilaisten palkkioiden tai yhteistyökumppaneiden palveluiden alennuksina ja etuina.

 

Henkilöasiakkaat

Täyden palvelun pankki, jossa pääset nauttimaan niin toimivasta nettipankista kuin myös erittäin hyvin toteutetusta mobiilipankistakin.

POP-Pankissa hoidat kätevästi vakuutus, sijoitus ja säästämisasiasi.

Tarjolla myös erittäin kilpailukykyisiä lainatuotteita.

Luottokortit ja erilaiset tiliratkaisut jokaiseen elämäntilanteeseen.

Yritysasiakkaat

Todella pitkät perinteet Suomalaisessa yritystoiminnassa takaa laadukkaan ja osaavan palvelun.

Yritystilin omistajat voivat hoitaa kaikki asiansa, maksut sekä laskutuksen POP:in kautta.

Erittäin hyviä yrityksille räätälöityjä rahoitusmahdollisuuksia pieneen tai suureen tarpeeseen.

Hoida suuremmat investoinnit ammattilaisten avustuksella.

Maa- ja metsätalousasiakkaat

Kasvata toimintaasi mainioilla rahoitusratkaisuilla.

Onko aika muuttaa suuntaa vai olisiko edessä sukupolven vaihdos, jos näin on niin POP auttaa.

Rahaliikenne järjestykseen jotta voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Tukea investointeihin, suuriin tai pieniin.

 

Lainatuotteet

Onpa lainatarpeesi minkälainen tahansa niin sopivaa, kuluttajaystävällistä lainaratkaisua tarjotaan POP-Pankista.

Asunnon hankinta, remontti tai vaikkapa lomamatka voidaan rahoittaa edullisella korolla ja joustavalla maksuajalla varustetulla lainalla.

Suuremmat investoinnit räätälöidään aina sopivaksi juuri sinulle.

Yleisiä lainamuotoja ovat luotollinen käyttelytili sekä luottokortti. Molemmat tarjoavat todella nopeasti asiakkaan tarpeisiin mukautuvaa lainaa, josta et joudu edes maksamaan kuluja tai korkoa jos et sitä käyttöösi nosta.

Myös yritystiliin voi neuvotella sopivan luottolimiitin. Luottolimiitti on käytettävissä silloin, kun rahan tarve iskee ja nopea luotto on tarpeen.

Maa- ja metsätalousasiakkaille monenlaisia mahdollisuuksia riippuen rahoitustarpeesta. Kasvata toimintaasi ja hae kansallista investointitukea, pankkirahoitusta tai EU-osarahoitteista investointitukea.

Lainoihisi voit myös ottaa pahaa päivää varten vakuutuksen, joka hoitaa lainasi lyhennykset silloin kun taloudellinen tilanteesi yllättäen heikkenee huomattavasti. Vakuutuksella voit turvata luottoa 150 000 euroon asti.

 

Säästä tai sijoita ammattilaisten avulla

Jos tilillesi on kertynyt ylimääräistä rahaa, niin sitä ei kannata makuuttaa käyttötilillä. Jos haluat minimoida riskit ja rahoillesi tuottoa, on määräaikastalletus paras vaihtoehto.

Jos tavoitteena on hieman nopeampi varallisuuden kasvattaminen niin sijoitustili voisi olla sinulle paras vaihtoehto. Sijoitustili tehdään sinun mieltymystesi mukaiseksi ja sen kesto on muutamista päivistä aina viiteen vuoteen. Korkoon vaikuttaa talletusaika, sijoituksesi sekä se kuinka paljon haluat riskiä ottaa.

Myös POP-rahaston kautta voit omaisuuttasi kartuttaa sopivalla riskillä, jonka sinä itse määrittelet. Vaihtoehtoja löytyy niin nopeaa ja riskialtista voittoa tavoittele henkilö tai jos olet liikkeessä maltilla, etkä halua ottaa turhan isoja riskejä tappioista.

Ota POP-salkku palvelu omaksesi ja pankin omat asiantuntijat tekevät kaikki sijoituspäätökset puolestasi. Tämä sopii mainiosti niille, joilla ei ole aikaa tai halua opiskella ja seurata talousmarkkinoiden kehittymistä. Salkku palvelu edellyttää 10 000 euron kertasijoitusta.

Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto on myös indeksilaina eli joukkovelkakirja. Indeksilaina ei ole aivan riskitön, mutta kuitenkin suhteellisen turvallinen ja kohtuullisen tuottava tapa sijoittaa.

 

POP-Pankki on ihmisen läheinenPOP-ryhmän tausta

POP-ryhmä perustettiin 1997 jatkamaan itsenäistä, paikallista osuuspankkitoimintaa. Ryhmään kuuluu 26 toisistaan riippumatonta pankkia.

POP on todella vakavarainen pankki ja äänestettiin Suomen parhaaksi pankiksi vuosina 2011, 2012 sekä 2013.

Vahvin puoli pankilla on sen asiakasläheinen toimintaperiaate jossa asiakaspalveluun sekä yleiseen asiakkaiden viihtyvyyteen panostetaan oikeasti.

Palveluista löytyy kaikki nykyaikaiset pankkipalvelut yrityksille, maa- ja metsätalousasiakkaille sekä yksityishenkilöille.

Pankkiasiansa voi hoitaa joko konttorissa, netissä tai mobiililla.

26 itsenäistä osuuspankkia joiden alla toimii 89 konttoria sekä palvelupistettä työllistävät 647 henkilöä.

 

Yhteystiedot

POP pankkiliitto osk

Hevosenkenkä 3

02600 Espoo

Puhelin: 09 6811 700

Kotisivu: Poppankki.fi

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*