Kaikki pankkipalvelut luotettavastiS-Pankki hoitaa luotettavasti kaikki raha-asiasi, oli kyse sitten säästämisestä, sijoittamisesta, lainoista tai vakuutuksista – S-Pankki tarjoaa erinomaiset palvelut näihin kaikkiin.

Säästäminen ja sijoitukset

Sekä säästämisessa, että sijoittamisessa S-pankki tarjoaa monenlaisia eri vaihtoehtoja, joista asiakas pääsee valitsemaan.

Valintaan yleensä vaikuttaa tulevaisuuden suunniltelmat, riskinotto mahdolliseeudet sekä tämän hetkinen rahallinen tilanne.

 

Tilisäästäminen

Todella tuttu ja turvallinen säästämisen muoto. S-Määräaikaistilille voi tallettaa rahaa ja siellä se hitaasti mutta varmasti kerryttää lisää säästöjä. Määräaikaistili maksaa aina käyttötiliä parempaa korkoa, joten jos mahdollista, niin se on parempi paikka säilyttää varallisuuttaan. Korko määritellään tilin avaushetkellä ja se vaihtelee markkinatilanteen, talletuksen koon sekä ajan mukaan. Talletus ajaksi voit valita 1 kuukauden ja 3 vuoden väliltä.

 

Rahastosäästäminen

S-rahastolle voi myös sijoittaa rahojaan todella helposti, eikä sinun itse tarvitse osata etsiä oikeita rahastoja vaan S-Pankin ammattilaiset hoitavat tämän puolestasi. Säästöistäsi huolehditaan aktiivisesti, mutta rahastosäästäminen silti sisältää aina pienen riskin. Riski tosin on varsin pieni ja tästä johtuen korkotulotkin ovat suhteellisen matalat.

 

Sijoittaminen

Kattava valikoima erilaisia sijoitustuotteita, joista voit valita itsellesi sopivan. Vaihtoehtoja löytyy niin aloitteleville sijoittajille, kuin kokeneemmillekkin konkareille. Voit neuvotella osaavien sijoituseksperttien kanssa ja miettiä millainen olisi sinulle sopiva riskimäärä sekä millaista tuottoa haluaisit sijoitetulle pääomallesi saada.

 

Vakuutukset S-Pankista

Vakuutukset S-Pankki hoitaa yhteistyössä Lähi-Tapiolan kanssa. Näin saat Lähi-Tapiolan vakuutuksistasi myös S-Pankin bonuspisteitä, joten keskittäminen todellakin kannattaa.

Lähi-Tapiola on yksi tunnetuimmista kotimaisista vakuutusyhtiöistä ja tarjoaa todella kattavaa ja reilua vakuutustoimintaa, josta jokaiselle takuulla löytyy sopiva vakuutus.

Kannattaa myös kysäistä tarjousta Lähi-Tapiolalta ja katsoa voisitko vaihtaa nykyiset vakuutuksesi hieman edullisemmiksi.

 

S-Pankin erilaiset lainat ja luotot

Vakuudettomat lainat

S-visa on mainio luottokorttiS-Etukortti Visa – Luottokortilla hoidat kätevästi kaikki ostoksesi netissä, kotimaassa sekä ulkomailla. Voit maksaa ostokset joko tililtä tai Visa luotolta. Käyttämällä S-Visakorttia kasvatat myös bonuksiasi sekä saat maksutapaetua.

 

S-Laina – Helposti haettava kertalaina 5000-20000 euron väliltä. Voit kätevästi maksaa joko kaikki laskusi pois tai hankkia jotain suurempaa. Tähän lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Laina-aikaa voit saada jopa 12 vuotta ja korko on lainassa matala. S-laina voidaan myös maksaa milloin tahansa kokonaisuudessaan pois eikä siitä synny mitään lisäkustannuksia.

 

S-Joustoluotto – Samantyylinen lainamuoto kuin luottokorttikin. Tässä tapauksessa raha pysyy tililläsi käyttövalmiina ja jos tarve vaatii, niin voit luottoa nostaa käyttöösi muutamassa minuutissa. Jos et luottoa ota käyttöösi, niin et siitä myöskään joudu korkoja maksamaan. Luottotilin koko voi olla 2000-10000 euroa. Saadaksesi joustoluottoa käyttöösi, tulee sinulla olla vähintään 2000 euron suuruiset kuukausitulot.

 

S-Tuoteluotto – Tuoteluotto on suunniteltu S-ryhmän kaupoissa asiointia varten. Voit sitä käyttää Prismoissa, S-Raudassa sekä Kodin Terrassa. Voit ostaa yhden tai useamman tuotteen niin että kokonaiskustannus on 200-5000 euroa ja maksaa sen osissa. Keskimäärin saat korotonta maksuaikaa 30 päivää.

Suuremmat luotot

Asuntolainan avulla omaan kotiinS-Asuntolaina – Voit asuntolainalla joko rahoittaa uuden kodin oston tai suuremman peruskorjauksen. Voit hakea lainapäätöksen jo etukäteen joten kun kaupanteon hetki saapuu, niin sinulla on valmiiksi neuvoteltu laina. Laina-ajaksi voit ottaa jopa 25 vuotta. Vakuudeksi 70% saakka kelpaa asuntosi.

 

S-Mökkilaina – Erinomainen tapa rahoittaa vapaa-ajan asunnon hankinta ja viimein toteuttaa oma unelmansa. Hakemuksen voit jättää milloin  tahansa, myös ilman pankkitunnuksia. Vakuudena kelpuutetaan 60% hankittavan mökin arvosta. Voit valita koroksi joko 5 vuoden kiinteän koron tai 6 tai 12 kuukauden Euriborin.

 

S-Hankintalaina – Onko haussa suurempi kertaosto tai sijoitus? Tällöin S-hankintalaina voisi olla hyvä ratkaisu. Hankintaa lainaa voi saada yli 20000 euron kertahankintoihin. Vakuutena voi toimia esimerkiksi asuntosi tai sijoitusvarallisuutesi. Hankintalainaa myönnetään tapauskohtaisesti ja sen suuruus riippuu hakijan tuloista.

 

S-Sijoitusasuntolaina – Sijoitusasunnolla voit taata itsellesi leppoisammat eläkepäivät ja kartuttaa varallisuuttasi suhteellisen helposti. Sijoitusasunnon korkotulot voidaan vähentää verotuksessa ja lainaa voit kätevästi lyhentää vuokratuloilla. Muista kuitenkin olla tarkkana ja tutkia tarkkaan millaiseen asuntoon sijoitat.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*