Mistä edullisin vakuutus?

Kaikki vakuutukset vertailtuna yhdellä sivustollaVakuutuksia on saatavilla melkein jokaiseen asiaan elämässä, jopa eri ruuminosiin saatavia vakuutuksia on mahdollista saada. Jo pelkästään Suomessa toimii monta pankkia ja yritystä jotka myöntävät vakuutuksia, tämän takia onkin tärkeää vertailla vakuutuksia keskenään. Yritysten vakuutuksissa on hurjia eroja keskenään joten voit säästää monia satoja euroja kun valitset tarkkaan vakuutusyhtiön ja keskität kaikki palvelut samaan paikkaan. Vakuutusehdot vaihtelevat myös todella suuresti, joten niitä luettaessa ja hyväksyttäessä tulee olla todella tarkkana, ettet sitoudu mihinkään sinulle sopimattomiin sopimuksiin.

Vakuutusyhtiöt jotka ovat edullisia sekä hyviä

 

 

Vakuutukset kuntoon Tapiolassa

Lähi-Tapiola myöntää vakuutuksia koko perheelle, oli kyseessä henkilö, ajoneuvo tai kotivakuutus, saat ne kaikki yhdestä paikasta. Keskittäminen tuo myös bonuksia ja saat etuja kaikista muista Tapiolan palveluista kun hoidat kaikki asiat yhden katon alla. Pyydä oma tarjouksesi Tapiolasta ja saat käyttöösi varmasti yhden markkinoiden edullisimmista vakuutuksista.

Lähi-Tapiola tarjoaa edullisia vakuutuksiaLähi-Tapiolasta seuraavat vakuutukset:

 • Henkilö- ja matkavakuutus joka voimassa kaikissa maissa
 • Vakuutus tapaturman varalle, voi kattaa myös kuoleman
 • Vakuutus lapsille ja perheelle, vakuuta tärkeimmät lähimmäisesi

 

IF P&C Insurance

Vakuutusyhtiö IF tulee auttaa turvaamaan sinun ja perheesi elämän sekä talouden, vaikka eteen tulisi yllättäviäkin menoja. Vakuutus on yksi tärkeimmistä elämään liittyvissä asioissa, se voi korvata esineelliset vahingot mutta tärkeimpänä henkilövahingot on korvattavissa esimerkiksi vakavan sairauden sattuessa kohdalle.

If VakuutusIF:ltä löytyy vakuutus kaikkeen:

 • Korvaa autoosi kohdistuvat vahingot aina huoletta
 • Tapahtuiko kotona tapaturma? IF hoitaa kyllä senkin
 • Turvaa taloutesi eläkepäiviä varten

 

 

OP Financial Group vakuutukset

Osuuspankin ja Pohjolan vakuutuksilla on jo yli 4 miljoonaa käyttäjää, kiitos edullisten vakuutuspalveluiden ja toimivan pankkiasioinnin. Vakuutuksien hinnat on OP-Pohjolassa saatu poljettua markkinoiden edullisimmiksia tinkimättä kuitenkaan laadusta ja toimivuudesta.

OP-Pohjolassa voit hoitaa kaikki vakuutusasiat verkossaOP-Pohjola vakuutusasiat:

 • Hoida kaikki vakuutusasiat verkossa
 • Voit tehdä vahinkoilmoituksen nopeasti omassa palvelussa
 • Markkinoiden yhdet edullisimmista hinnoista!

 

 

Kartoita vakuutustarpeesi

Vakuutuksien vertailu on tärkeääElämässä tulee eteen tarpeita jolloin voi tarvita vakuutuksia tai taloudellista turvaa jonkin ennalta-arvaamattoman tilanteen tullessa eteen. Vakuutukset kattavat tarpeet joihin ihminen ei aina voi varautua, olipa sitten kyseessä esimerkiksi, kolari autolla, yllättävä sairaus tai pakollinen lääkärikäynti, auttaa vakuutus sinua turvamaalla nämä tilanteet. Aina uuteen kotiin muuttaessa täytyy ottaa kotivakuutus, joka kattaa koko kodin irtaimiston tiettyyn omapisteeseen asti. Ennen vakuutuksen ottamista ne kannattaa vertailla keskenään, jotta saisit parhaimman tarjouksen itsellesi.

Vakuutusyhtiöt auttavat sinua kartoittamaan vakuutustarpeesi, jotta saisitte katettua ja korvattua kaiken, onnettomuuden sattuessa kohdalle. Vakuutuksia otettaessa ne myös kannattaa keskittää yhteen yhtiöön jotta saisit bonuksia sekä muita keskittäjän etuja itsellesi. Keskittämällä esimerkiksi voit säästää kokonaiskuluissa joita maksat pankissa asioidessa, tai saat pienemmät kuukausikulut käyttöösi.

 

Muista nämä vinkit vakuuksia valitessa

 • Kartoita tarpeesi vakuutusyhtiön kanssa, jotta saisit parhaimman tarjouksen
 • Vertaile yhtiöitä ja vakuutusten ehtoja keskenään
 • Muista aina tarkistaa vakuutuksien ehdot ettet sitoudu mihinkään sopimattomaan

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*