Löydä itsellesi sopivin laina pikavippivertailun avulla kätevästi alapuolella olevista lainapaikoista: Vippivertailu on paras keino välttää ylihintaiset vipin myöntäjät, alhaalta löydät vielä hieman lisäinformaatiota parhaimmista vippifirmoista.

Pikavipit Vertailussa 2021

Saadaksesi aina halvimmat pikavipit, tulee sinun tehdä vippiä hakiessasi kattava vippivertailu, jossa vertailet eri lainantarjoajien lainatuotteita toisiinsa. Seuraavassa uusia pikavippipaikkoja, joista saat pikavipin 24h vuorokaudessa.

Vertaile parhaat pikavipit TOP-6 2019:

 1. Vippi
 2. Ferratum
 3. Suomilimiitti
 4. Euroloan
 5. Rahapalvelu
 6. Hetilainaa24

Yläpuolella olevat lainapaikat ovat alan parhaita luottyhtiöitä ja jokaisesta niistä saa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia edullisella korolla. Sinun tulee täyttää vain lainaehdot, kuten pysyvä osoite Suomessa sekä täysi-ikäisyys ja puhtaat luottotiedot – maksuhäiriöiselle ei voida vippiä myöntää. Katso myös eri lainasummien vertailu.

Pikavipit 100-2000€:

Vivus.fi

Vivus on vippivertailun ykkönenVivus.fi on suomalainen lainantarjoaja, joka tarjoaa ensilainan ottajalle 400 euron pikavipin täysin ilmaiseksi. Lainoja myönnetään yli 20 vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi lainanhakijalta vaaditaan julkista osoitetta Suomessa ja henkilökohtaista pankkitiliä. Lainasummat vaihtelevat 10 eurosta 2010 euroon enintään 30 päivän laina-ajalla. Lainaa voi hakea verkkohakemuksella, puhelimella, tai tekstiviestillä. Ensilainan ottajan täytyy käyttää tunnistautumisessa verkkopankkitunnuksiaan, mutta jatkossa lainaa voi hakea salasanalla, joka on annettu ensilainaa ottaessa. Lainan maksusuunnitelmaa on mahdollista muuttaa myös Vivus.fi:llä, tämä onnistuu ottamalla yhteys asiakaspalveluun. Pikavippivertailu suosittelee Vivusta!

 • Täytä hakemus ilmaiseksi netissä vain minuuteissa
 • Saat lainapäätöksen heti ja pikalainan heti tilille 15 minuutissa
 • Joustavaa lainaa 10-2010€ 3-30 vuorokaudeksi
 • Saat pikavipin aina uutena asiakkaana ilman kuluja!

Credit24

Credit24 on pikavippivertailussa todella korkealla vuonna 2021Credit24 on suomalainen lainantarjoaja jolta voi saada pikavippiä 250-3000 euron väliltä joustolimiitin muodossa erittäin joustavalla laina-ajalla. Lainaa voi hakea jokainen vähintään 19 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, joka omistaa pankkitilin ja verkkopankkitunnukset. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat vastauksen verkossa. Voit alkaa tekemään nostoja omien tarpeiden mukaan välittömästi kun laina on myönnetty. Maksat korkoa vain nostetusta luotosta ja mitään ylimääräisiä kuluja ei ole, lainojen hinnoittelu on hyvin selkeää. Vippivertailu pitää Credit24 erittäin hyvänä vaihtoehtona pikavipille.

 • Hae 100-4000 euron laina netistä muutamassa minuutissa
 • Lainat ovat netin halvimmista ja joustavimmasta päästä
 • Lyhennä vain 30 euroa kuukaudessa
 • Ikäraja palvelussa on 19 vuotta

Risicum

RisicumPikavippivertailun uutuus, Risicum on yksi joustavimmista lainapaikoista, josta saat vakuudetonta lainaa 50-2050 euron väliltä pitkällä maksuajalla. Luottohakemuksen voit pistää vireille verkossa ja hakemukset käsitellään nopeasti, lainan saat tilille jopa samana päivänä. Risicum tarjoaa myös pienempiä pikavippejä ja joustolainaa. Tutustu ja hae lainaa Risicumin kautta jo tänään.

 • Hae lainaa ilman vakuuksia 50-2050 €
 • Palvelu on uudistunut 2019 vuonna – entistä halvempi
 • Joustavat ja selkeät lainaehdot – ikäraja 20 vuotta
 • Saat lainan tilille samana päivänä

 

Ostosraha

OstosrahaOstosrahan edullinen luottopalvelu on nopea, selkeä ja edullinen. Se tarjoaa vakuudettomia pikalainoja 400-3000 euron väliltä kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille vähintään 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Palvelu on ilmainen verkossa, hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja erittäin nopeasti. Saat lainan yleensä tilille jopa n. 15 minuutin kuluessa. Ostosrahan on pitkään alalla toiminut erinomainen vippipalvelu ja se on myös pikavippivertailun yksi ehdottomista suosikeista vuodesta toiseen.

 • Lainat ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 €
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Edullinen ja selkeä – ikäraja alkaen 20 vuotta
 • Saat valita maksuajan 12-60 kuukauden väliltä

 

Lainasto

LainastoLainasto on halpa ja joustava pikavippejä tarjoava lainayhtiö. Pikalainoja myönnetään 200 eurosta 2000 euroon joustavalla 1-12 kk laina-ajoilla ilman vakuuksia joko luottokortin, luottotilin tai vipin muodossa. Pikavippiä voi hakea 18 vuotta täyttänyt suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Pikalainan hakeminen tapahtuu ilmaisella verkkohakemuksella ja vastauksen hakemukseen saat nopeasti.

 • Hae vipit ilman vakuuksia 100-2000 euron väliltä
 • Vipeissä 1-12 kk maksuaikaa
 • Voit täyttää hakemuksen netissä ilmaiseksi 10 minuutissa
 • Rahat tilille lähes heti – Ikäraja 18 vuotta

Everyday joustoluotto

EverydayEveryday on hieman erilainen luotonantaja kuin muut lainavertailun yritykset. Kun teet Everyday-sopimuksen, sinulle asetetaan luottoraja 2000 euroon asti. Voit nostaa rahaa koska vain kännykälläsi tai Internetin kautta tilillesi erilaisia summia rahaa (vähintään 20 euroa) oman luottorajasi puitteissa, ja saat laskun joka kuukausi kotiisi. Minimi lainanlyhennyssumma osamaksussa on 20 euroa, mutta voit maksaa myös kaiken kerralla, jos haluat. Jokaisesta lainanostosta menee 15% provisio. Everyday-joustoluotto toimii siis samalla tavalla kuin mikä rahansa pikavippiyritys, mutta sinulla voi olla montakin lainaa kerralla oman luottorajasi puitteissa.

 • Avaa Everyday-joustoluotto ja saat 2000€ luottorajalla varustetun luottokortin sähköisessä muodosssa
 • Joustava maksuaikataulu – saat lainalle aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa
 • Lyhennä vain 20€ kuukaudessa!
 • Täytä lainahakemus netissä – saat vastauksen nopeasti

Säästä Rahaa Vertaamalla Pikavipit

Pikavippejä tarjoavia yrityksiä on Suomessa korkokattomuutosasetuksen jälkeen n. 70 kappaletta. Erilaisia vippejä löytyy siis laidasta laitaan ja jokaiselle löytyy varmasti juuri sellainen pikavippi, mitä sillä hetkellä tarvitsee.

Vippivertailun avulla kuluttaja säästää silkkaa rahaa ja aikaa

Kun pikavippiyrityksiä on niin paljon, mahtuu mukaan monia, jotka kiskovat järkyttäviä vuosikorkoja lainaajiltaan. Ihmiset, jotka eivät kauheasti ole pikavippeihin perehtyneet voivat maksaa näitä korkoja sen enempiä miettimättä, vaikka todellisuudessa olisi ollut mahdollista säästää jopa kymmeniä euroja. Kun harkistet pikalainan ottamista, kannattaa siis nähdä hieman vaivaa ja käyttää pikavippivertailu 24h -palveluita, joita on nykyään useita laadukkaita. Jotta sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkia melkeinpä 70 pikavippiyritystä itse, olemme tällä sivulla vertailleet pikavippejä puolestasi ja listanneet pikavipeistä parhaimmat ja halvimmat.

Missä muualla voi vertailla pikaluottoja?

Muita hyviä vertailupaikkoja löytyy netistä vaikka kuinka paljon, vaikkakin toki Cashmoney vippivertailu on yksi ehdottomasti selkeimmistä ja helppokäyttöisimmistä.  Useammilta sivustoilta löytyy laaja valikoima, mutta monet ovat epäselviä ja vaikeakäyttöisiä. Hyviä vertailupaikkoja on kuitenkin olemassa ja kaikki pikavipit löytyvät näppärästi ja pikavippivertailu 18v on tehty asiallisesti myös tällä sivustolla. Suosittelemme olemaan tarkkana ja tutustumaan pienlainoihin kunnolla ennen hakemuksen täyttämistä. Tämä on ainoa keino varmistaa, että saat täydellisen vippituotteen juuri sinulle sopivilla luottoehdoilla. Muista, että lainaa hakiessa kannattaa punnita tarkkaan takaisinmaksukyky, sekä onko lainalle oikeasti todellista tarvetta, jossa lainavertailu auttaa. Pikalainat on tarkoitettu hetkelliseen rahalliseen tarpeeseen, ei siis rahoittamaan joka kuukautisia menoja. Jos joudut joka kuukausi ottamaan pikavippiä, kannattaa sinun kartoittaa uudestaan oma taloudellinen tilanteesi ja yrittää vähentää menoja, jottet sinun tarvitsisi turvautua lainaamiseen. Jos menojen leikkaaminen ei auta, kannattaa ottaa yhteyttä talousneuvojaan, tai yrittää saada jostain lisäansioita itsellesi. Vertaile pikavippejä ja valitse itsellesi paras. Vippivertailusta ei ole kenellekään haittaa ja yhä useampi suomalainen vertailee nykyään pikavipit ja muutkin lainatuotteet keskenään, vain tällä tavalla kuluttaja voi varmistaa, että kulut ovat matalimmasta päästä ja mistään ylihinnoittelusta ei ole kyse.

Hyvän vippivertailusivuston tunnistaa sen selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä!

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement(‘script’); fbds.async = true; fbds.src = ‘//connect.facebook.net/en_US/fbds.js’; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push([‘track’, ‘6036377864723’, {‘value’:’0.01′,’currency’:’THB’}]);

Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Alapuolelta löydät tämän hetken parhaimmat yksityiset luotonmyöntäjät , joiden kautta voit hakea 10000 euron lainaa netistä ilmaisella hakemuksella. Etsitkö 10000 euron lainaa ja haluat saada sen mahdollisimman helposti ja nopeasti? Meiltä se onnist...

Pikavippi 100 euroa - Hae 100e pikalaina heti tilille

Valitse alapuolelta sopiva vippipaikka ja saat halvimman 100 euron pikavipin heti tilillesi - voit hakea pikavippiä myös täysin ilman kuluja. Vivus Vivus on toinen hyvä vaihtoehto 100 euron pikalainalle ja saat sen myös täysin ilman korkoja jos l...

Edullista Lainaa 1000 Euroa

Jos etsit 1000 euron lainaa olet oikeassa paikassa , meidän kautta löydät luotettavimmat ja edullisimmat lainanmyöntäjät. Taulukosta löydät kaikki lainat korkoineen ja lisäksi näet millaisella maksuaikataululla lainoja on tarjolla sekä luottofirman ikärajan. ...

Hae lainaa 2000 euroa heti tilille netistä

Mikäli etsit 2000 euron lainaa, saat sen edullisesti ja nopeasti palvelustamme. Seuraava taulukko kattaa kaikki luotettavat yksityiset lainafirmat, niin uudet kuin myös vanhat. Lainojen todelliset vuosikorot ovat selkeästi esillä, joten halpa lain...
Pikavippi 900 euroa heti tilille - korko 900e lainalle alkaen 0%

Pikavippi 900 euroa heti tilille - korko 900e lainalle alkaen 0%

Edullisin 900 euroa pikavippiä löytyy helposti netistä, voit nostaa rahaa tilille ilman piilokuluja luotettavien kotimaisten lainapalveluiden kautta. Cashmoney palvelu tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa vaivattomasti parhaat luotonmyöntäjät, jotka tarjo...

Lainaa 700 euroa - parhaat 700e vipit nopeasti

 700 euron pikavipin saa heti tilille, ja se aina lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Rahaa saa tilille jo kymmenen minuutin kuluessa joustavalla pikavipillä, mikä mahdollistaa vipin taisinmaksun useassa erässä. Useat pikavippiyritykset myöntävät 700e vi...

Pikavippi 600 euroa - hae lainaa 600e netistä

600 euron pikavippi on nyt mahdollista saada tilille 30 päivän korottomalla maksuajalla sekä täysin ilmaisella ensinostolla. Useat luottopalvelut mahdollisuuden nostaa lainaa heti tilille 600 euroa, käyttäen joustavaa pikavippiä. Pikavippi 600e ei oll...
Lainaa 20000 euroa

Lainaa 20000 euroa

20000 euroa lainaa on iso asia, johon kannattaa valmistautua huolellisesti. Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia, löydät parhaat lainapalvelut vaivattomasti CashMoney sivustolta! Lainahaun avulla voit helposti rajata eri rahoituslaitoksia mistä saat ha...

Pikavippi 200 euroa edullisesti nettihakemuksella

Etsitkö 200 euron pikavippiä ja rahan tarpeesi on akuutti? Haluatko saada pikavipin mahdollisimman halvalla ? Alapuolelta löydät näihin tarpeisiin parhaiten soveltuvat pikalainan tarjoajat. Olemme huomioineet neljää eri tekijä lainoja listatessamme: Nopeus,...

Hae pikavippi 300 euroa

Alapuolelta löydät halvimmat 300 euron pikavipit kätevästi, tutustu ja hae oma vippisi jo tänään jopa 10 minuutin kuluessa. Valitsemalla pikavippipaikkasi alapuolelta, vältät ylihintaiset ja kyseenalaiset lainat ja saat takuuvarmasti parhaan mahdolli...

Hae pikavippi 400 euroa nopeasti netistä

Löydät alapuolelta parhaimmat 400 € vippivaihtoehdot vain yhden klikkauksen päästä: Lainasto Lainasto on suhteellisen uusi luotonmyöntäjä ja sen kautta lainaaminen onnistuu käden käänteessä netin kautta ilmaisella hakemuksella - täytä hakemus parissa ...

Lainaa 15000 euroa pitkällä maksuajalla nopeasti tilille

Alapuolelta löydät halvimmat 15000 euron lainaa tarjoavat yksityiset lainayhtiöt helposti ja nopeasti, tutustu lisää ja hae lainaa jo tänään netistä. Nopsalaina Jos tarvitset lainaa mielellään pikaisesti niin Nopsalaina on ehdottomasti sinun laina...

Hae lainaa 5000 € heti netistä

Jos etsit 5000 € kulutusluottoa, pääset niihin käsiksi  vaivattomasti alapuolelta.  Voit järjestellä lainat kätevästi laina-ajan tai todellisen vuosikoron mukaan, näin löydät näppärästi omiin luottotarpeisiisi sopivan lainan. Hae halvinta 5000...

Pikavippi 500 euroa jopa ilman kuluja

Löydät 500 euron pikavipit listattuna artikkelin taulukosta alapuolelta. Voit järjestellä lainat korkojen, ikärajan tai maksuaikataulun mukaan ja löydät näin vaivattomasti vipin, joka sopii hyvin sinun tarpeisiin.   Credit24 Credit24:n kautta ...

2 Comments

 1. Ai että Ferratum antaa lainaa ilman korkoa ?! Mikäs järki tossa on.. ? vai onkohan siinäkin joku koira haudattuna niinku näissä yleensä aina on. Onkos kukaan ottanut kyseistä lainaa? ois kiva tietää onkose oikeesti ilman korkoa ja tuleeko siihen paljon muita lisämaksuja. Erkki

 2. Kiitos kommentista! Vertailusta löydät useita lainapaikkoja, joista saat ilmaista lainaa – ne ovat mainoskampanjoita eri lainapaikoilta, jotka kannattaa hyödyntää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*