Jos etsit 1000 euron lainaa olet oikeassa paikassa, meidän kautta löydät luotettavimmat ja edullisimmat lainanmyöntäjät. Taulukosta löydät kaikki lainat korkoineen ja lisäksi näet millaisella maksuaikataululla lainoja on tarjolla sekä luottofirman ikärajan. Lainan haku on helppoa ja 1000 € laina pitäisi löytyä vaivattomasti.

Ostosraha

Ostosrahalta saat 1000e lainan heti ilman takaajiaOstosraha on yksi luotettavimmista ja parhaimmista vaihtoehdoista, mikäli olet 1000 euron lainan tarpeessa. Sitä kautta saat luottoa tilille n. 15 minuutissa ilmaisella hakemuksella netistä. Laina voidaan myöntää sinulle jos omaat säännölliset tulot ja sinulla EI ole maksuhäiriömerkintöjä. Yhtiö tarjoaa lainoja 400-3000 euron väliltä 12-60 kk maksuajalla kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille  (jos haluat yli 400 euron lainaa on sinun oltava vähintään 21-vuotias) ja puhtaat luottotiedot omaaville henkilöille. Tutustu Ostosrahan selkeisiin ja joustaviin ehtoihin ja hae markkinoiden nopein 1000e laina tilillesi parissa minuutissa netistä!

 • Lainaa heti tilille 15 minuutissa 400-3000€
 • Valitse lainan maksuaikataulu 1-5 vuoden väliltä
 • Joustavat lainaehdot ja selkeä hinnoittelu
 • Lainapalvelun ikäraja alkaen 20 vuotta

   

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus lainaa 1000e ilman vakuuksiaFreedom Rahoitukselta kuluttaja voi hakea edullisia ja joustavia lainaratkaisuja 500 – 30 000 euron väliltä 1-12 vuodeksi. Saat itse päättää millaisen lainatuotteen haet ja valikoimaa on runsaasti, Freedom Rahoitus on yksi monipuolisimmista luottoyhtiöistä. Palvelun kautta on tarjolla lainoja kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille ja lisäksi hakijan tulee olla luottokelpoinen. Laita hakemus eteenpäin ja selaa vaihtoehtoja, voit valita sinulle parhaimmalta tuntuvan lainan tai olla valitsematta. Tämä on kaikki sinulle ilmaista ja lisäksi saat halutessasi ilmaisen lainaneuvojan, jonka kanssa voit keskustella kaikista lainaamiseen liittyvistä asioista. Tutustu ja tilaa lainaa 1000 € ilman vakuuksia – suosittelemme Freedom Rahoitusta kaikille!

 • Kulutusluotot 500 – 70000 € väliltä
 • Hae lainat aina ilman vakuuksia
 • Valitse maksuaika 1-12 vuoden väliltä
 • Lainapalvelun ikäraja on 20 vuotta

   

Vivus

Vivukselta 1000 euron laina nopeasti tililleVivus on kuluttajien suosikki ja sitä kautta saat 1000e lainan tilille heti jopa vartissa. Tarjolla on pikaluottoa 10-2010 euron väliltä 30 vuorokauden joustavalla maksuaikataululla, eräpäivän siirtäminen on mahdollista. Ikäraja Vivuksen lainapalvelussa on 20 vuotta ja lainaaminen käy kätevästi netistä pankkitunnuksilla TUPAS-tunnistautumissysteemin avulla. Tutustu ja hae oma lainasi heti Vivukselta.

 • Saat 1000 euron lainaa heti tilille jopa 15 minuutissa
 • Lainatuotteiden kuluttajien suosikki vuodesta toiseen
 • Uudistunut, halvempi & takuuvarma lainapaikka
 • Hae netistä ilman kuluja parissa minuutissa
 • Vippi on aina koroton kaikille 1. kertaa lainaa hakeville!

     

Lainan hakijan kannattaa muista nämä asiat 1000 euron lainaa tilille hakiessaan

Kun otat lainaa 1000e netistä, on syytä aina miettiä tarkasti kuinka paljon sitä yleensäkin tarvitsee. Monet ottavat varman päälle ja lainaavat liikaa, älä tee tätä virhettä. Usein kuluttaja ajattelee asian niin, että ei sen niin väliä, vaikka luottoa ottaisi hieman reippaammalla kädellä, sillä rahalle on aina tarvetta. Tämä on houkutus, joka monelle iskee, onhan se mukava, että rahaa jäisi vielä elämiseenkin ja pieneen lomamatkaan. Tämä on kuitenkin väärä ajattelumalli ja emme suosittele lainaamaan liikaa. Kannattaa pysyä suunnitelmassa ja ottaa juuri sen suuruinen laina kun tarve vaatii. Esim. jos olet hakemassa juuri 1000 euron lainaa, ei kannata langeta hakemaan suurempaa lainaa, vaikka se saattaisikin tuntua hyvältä ratkaisulta. Nimittäin 1000e luotto löytyy heti ilman takaajia yli 30 eri luotonmyöntäjän toimesta. Alapuolelta löydät pähkinän kuoressa tärkeimmät seikat mitä luotonhakijan kannattaa muistaa:

 • Laske lainan tarve tarkkaan
 • Älä ota rahaa lainaan yli tarpeesi
 • Mieti valmiiksi realistinen maksuaikataulu
 • Älä maksa lainoja pois uusilla lainoilla

Netissä olevat huipputarjoukset saattavat pistää lainatuotekuluttajan pään pyörälle

On totta, että verkko tarjoaa toinen toistaan halvempia luottoja, voit saada esimerkiksi 1000 euron ensilainan ilman korkoa tai kuluja. Monelle herää kysymyksiä, että minkä takia niin edullisia lainoja edes tarjotaan ja syystäkin. Tosi asia on kuitenkin se, että luottofirmat kilpailevat rankasti keskenään, josta kuluttajat hyötyvät suuresti.

Kenelle nyt ei maistuisi täysin ilmainen 1000 euron kulutusluotto suoraan nettihakemuksella pankkitunnuksilla, allekirjoittaneelle ainakin kelpaa.

Cashmoney.fi 1000e lainavertailu on perustettu helpottamaan kuluttajia löytämään helposti sopivan lainaratkaisun. Meiltä löydät lähes sataprosenttisella varmuudella parhaat lainat (“lähes” -sanaa on käytetty syystä, että markkinoilla tapahtuu muutoksia päivittäin, joten ihan varmasti emme aina ehdi päivittämään kaikkea reaaliajassa).

Netin kautta lainaaminen on edullista ja helppoa hommaa – onnea lainan hakuun!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*