Jos etsit 5000 € kulutusluottoa, pääset niihin käsiksi  vaivattomasti alapuolelta.  Voit järjestellä lainat kätevästi laina-ajan tai todellisen vuosikoron mukaan, näin löydät näppärästi omiin luottotarpeisiisi sopivan lainan. Hae halvinta 5000 euron lainaa heti tilillesi ilmaisella hakemuksella:

Nopsalaina

Nopsalainalta lainaa 5000 euroa nopeastiNopsalaina on edullinen vaihtoehto ja ennen kaikkea nopea – se on markkinoiden kaikista nopein lainan tarjoaja! Yhtiön kautta voit hakea lainaa 5000 euroa heti tilille – rahojen toimitus tilille tapahtuu erittäin nopeasti. Saat lainapäätöksen aina 15 minuutissa, jonka jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkossa sähköisesti – tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi viipymättä. Nopsalaina soveltuu siis erittäin hyvin akuuttiin rahan tarpeeseen ja yhtiön hinnat pärjäävät hyvin hintavertailussa, todellinen vuosikorko kaikissa lainoissa on hyvin maltillinen. Maksuaikatauluvaihtoehtoja on runsaasti ja saat valita lainan maksuajan 6 – 120 kuukauden väliltä. Tutustu Nopsalainaan ja tilaa 5000 euron laina nopeasti tilillesi suoraan netistä ilmaisella lainahakemuksella!

 • Lainaa voit hakea 2000-20000 euroa
 • Sovi joustava maksuaikataulu 6-120 kuukauden väliltä
 • Ikärajana on Nopsalainanalla 22 vuotta
 • Palvelu kokonaisuudessaan nopeaa ja ammattimaista

   

Freedom Rahoitus

Lainaa 5000e ilman vakuuksia Freedom RahoitukseltaFreedom Rahoitus on erinomainen vaihtoehto jos etsit 5000 euron lainaa ja haluat saada sen edullisesti ja joustavasti tilillesi. Freedom Rahoitukselta lainatessa saat useita eri lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Kun jätät hakemuksen saat aina vastauksena useamman eri lainatarjouksen. Freedom Rahoitus on hyvin kohtuullinen hintojensa puolesta ja maksuaikataulun voit valita joustavasti jopa 1-12 vuoden väliltä. Kun haet lainaa Freedom Rahoitukselta saat myös oman henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka kanssa voitte käydä läpi lainaamiseen liittyviä asioita ja yhdessä valita juuri sinun tarpeillesi parhaiten soveltuvan lainan. Tutustu Freedom Rahoitukseen alapuolella olevan painikkeen kautta ja hae lainaa 5000e ilman vakuuksia tilillesi!

 • Lainaa on tarjolla 500-30000 euron verran
 • Maksuton henkilökohtainen lainaneuvoja tekee lainaamisesta helppoa
 • Maksuaikaa voit saada 1-12 vuotta sopimuksen mukaan
 • Ikäraja on 20 vuotta

Etua.fi

Etua.fi kulutusluotto 5000 nettihakemuksella 18vEtua.fi:n kautta saat kulutusluottoja 2000 – 40 000 euron väliltä erittäin joustavalla maksuaikataululla. Saat valita hyvin pitkälti sellaisen lainatuotteen kuin itse haluat. Lainat ovat vakuudettomia ja luottohakemuksen voit täyttää netissä ilmaiseksi. Systeemi toimii siten, että lainaaja päättää ensin minkälaisen lainasumman haluaa ja tämän jälkeen saat useita eri tarjouksia, joista valita itsellesi sopivimman. Etua.fi:n kautta voit hakea myös räätälöityä asuntolainoja sekä luottokorttia. Lue lisää ja hae juuri sinulle sopiva luotto netistä.

 • Luottotili, luottokortti sekä asuntolaina vaihtoehdot
 • Lainaa on tarjolla 2000-40 000 euron väliltä
 • Joustavat laineehdot ja rahat todella nopeasti käyttöösi
 • Lainaajan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt

Olemme huomioineet nämä asiat suuria lainoja vertaillessa

Vertailimme 5000e lainat ja huomioimme kaikenOlemme huomioineet valinnoissamme erityisesti lainan todellisen vuosikoron, maksuaikataulun joustavuuden, lainaehtojen selkeyden sekä yrityksen luotettavuuden ja toimivuuden – kaikki alapuolella mainitut ovat käytännössä kuluttajien suosikkeja, osa uudempia tulokkaita 2019 vuodelta ja osa taas kestosuosikkeja. Verkkosivustomme tarjoaa myös kaikki muut luotonmyöntäjät ja pyrimme aina lisäämään uudet tulokkaat, jotta tarjoamme mahdollisimman kattavan informaatiopläjäyksen kaikille rahoituksen tarpeessa oleville. Tutustu ja hae rahat heti tilillesi parista paikasta jo tänään! Sivustoltamme löydät myös suurempia lainoja ja voit hakea useiden kymmenien tuhansien eurojen lainaa vaivattomasti meiltä.   Todella laajasta valikoimasta voit valita lainasi juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Vertaa ensin ja valitse mieluisesi lainapaikka.

Kulutusluottojen tarjonta verkossa on kasvanut ja pikavippien tarjonnan määrä taas on kääntynyt laskuun

Pikavippien korkokattoasetus on vähentänyt selvästi pikavippien tarjontaa, mutta puolestaan nelinumeroisten ja sitä suurempien kulutusluottojen määrä on lisääntynyt ja nykyään esimerkiksi halvin 5000 euron laina on saatavilla useamman eri lainantarjoajan kautta, niin yksityiseltä kuin pankeiltakin. Pikavipit ovat yleisestikin vähentyneet merkittävästi, mutta niiden rinnalle on ilmestynyt erilaisia luottotiliratkaisuja sekä luottokortteja. Niitä on myös sellaisella muodossaan eli mistään täydellisestä hävikistä ei voida puhua tässä. Myös hinnat ovat painuneet alas ja markkinoilla on tarjolla entistä joustavampia rahoitusratkaisuja – kuluttajien juhla voi jatkua myös vuonna 2019, sillä 5000 euron kulutusluotto on ennätyshalpa. Pikavippien korkokatto onkin siis ollut varsinainen lainatuotteiden kuluttajien onni, sillä myös pienemmät lainat on nyt haettavissa huomattavasti alemmalla korolla kuin ennen. Vielä ennen korkokattolakiasetusta, jouduit pulittamaan 20-1000 euron lainasta helposti satojen prosenttien todellista vuosikorkoa kun nykyään se voi olla maksimissaaan sen 50 prosenttiyksikköä. Sama pätee kaikkiin alle 2000 euron kulutusluottoihin – näin helppoa ja matalakorkoista lainaaminen ei ole milloinkaan vielä ollut!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*