Etsitkö 200 euron pikavippiä ja rahan tarpeesi on akuutti? Haluatko saada pikavipin mahdollisimman halvalla? Alapuolelta löydät näihin tarpeisiin parhaiten soveltuvat pikalainan tarjoajat. Olemme huomioineet neljää eri tekijä lainoja listatessamme: Nopeus, Joustavuus, Helppous & Hinta – nämä ovat yleensä ne tekijät mihin kuluttajat kiinnittävät ensimmäisenä huomion ja ne ovat myös samalla tärkeimmät tekijät mitä pitää huomioida.

Vivus

Koroton 200 euron pikavippi ilmaiseksi vain VivukseltaVivus on hyvä vaihtoehto, etsit sitten suurta tai pientä pikalainaa. Sen kautta voit valita lainan 10-2010 euron väliltä eli lainavalikoimaa riittää. Lainan hakeminen on helppoa ja tapahtuu suoraan netin kautta tehdyllä hakemuksella. Kun hakemus on hyväksytty saat lainarahat välittömästi tilille eli Vivus sopii myös akuuttiin rahan tarpeeseen! Saat lainallesi enintään 60 vuorokautta maksuaikaa, tyypillisin maksuaika on 3-30 vuorokauden väliltä, mutta tämän lainaaja voi valita omien tarpeiden mukaan. Lue Vivuksen lainaehdot ja hae 200 € pikavippi ilman korkoja alapuolella olevasta linkistä.

 • Pikavipit heti tilille 15 minuutissa
 • Hae pienlainat 10-2010 € väliltä 3-30 päivän maksuajalla
 • Joustava – mahdollisuus siirtää eräpäivää
 • Vivuksen vippipalvelun ikäraja on 20 vuotta

 

Trustbuddy

Trustbuddyn pikalaina 200 on aina kulutonTrustbuddyn pikavipit ovat huikean edullisia ja saat pikalainan aina täysin korottomana, mikäli laina-aikasi ei ylitä 14 vuorokautta, jos otat lainaa yli 14 vuorokaudeksi maksat normaalin koron lainoista, joka ei kyllä sekään päätä huimaa. Trustbuddy on uusi ja lyhyessä ajassa suosituksi tullut pikavippipalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa edullisesti ja joustavasti 100-600 € väliltä. Saat lainapäätöksen heti ja rahojen toimitus tilille tapahtuu nopeasti. Tutustu Trustbuddyyn ja sen joustaviin lainaehtoihin ja hae vippi 200 euroa ilmaiseksi verkon kautta.

 • Pikalainat 100-600 € edullisesti netistä
 • Erittäin pitkä joustava maksuaika – sinä päätät!
 • Vippi on aina KOROTON jos sen maksaa pois 2 viikossa
 • Ikäraja palvelussa on 20 vuotta

 

Everyday

Everyday tarjoaa joustavaa 200 euron lainaaEveryday on yksi vakavaraimmista ja luotettavimmista, joka on uusinut lainatuotteensa täysin. Sen kautta saat haettua edullisen lainan 20-2000 euron väliltä joustolimiitin muodossa. Systeemi on äärimmäisen kätevä ja hakemuksen voit jättää netissä. Saat nopeasti vastauksen ja luotto on heti käytettävissäsi. Voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaisesti ja maksat korkoa vain nostetusta lainasta. Saat vipille keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa. Tututus ja tilaa lainaa 200 euroa ilman vakuuksia tai takaajia jo tänään.

 • Joustoluotto vailla vertaa 20-2000 €
 • Keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa
 • Laina on edullinen ja joustava
 • Tee nostoja juuri omien tarpeidesi mukaisesti

 

Eikö tärpännyt – 200 euron vippi heti löytyy myös muualta

Eikö yllä mainittujen joukosta löytynyt sopivaa lainapaikkaa? Käy katsomassa toinen lainavertailusivusto, josta saat lainaa 200 euroa heti käyttöön 24h vuorokaudessa täältä. Mitä tarkemmin käyt lainojen ehdot ja korot läpi, sitä suurempi todennäköisyys on, että saat sellaisen pikaluoton kuin olet aina halunnutkin. Toisaalta, vippimarkkinat ovat kutistuneet sen verran, että jo pelkästään Cashmoney pystyy helposti vertailemaan kaikki 200 euron pikavipit ilman ongelmia ja niiden listaaminen on vaivatonta. Myös muutoksiin pystytään reagoimaan nopeasti. Ei hätää, sivuston pikavippivertailut tarjoaa useita eri lainavaihtoehtoja näiden lisäksi ja sitä kautta vaativa lainaajakin löytää viimeistään oman 200 euron pikalainansa! Pikavippi 200 heti tilille ilmaiseksiVoit tutkia sivustolta myös muun suuruisia lainoja, ne ovat listattuna omissa artikkeleissaan kätevästi. Pääset lainahakemuksen kimppuun vain yhdellä klikkauksella.

Pikavipin saaminen on helppoa ja halpaa korkokattoasetuksen jälkeen – luottotietohäiriöt ovat laskussa ja lainan lyhentäminen on nyt helpompaa!

Nyt pikavipeistä on kerrankin jotain positiivista, johon kaikki voivat varmasti yhtyä! Lainaaminen nimittäin on nykyään helpompaa ja halvempaa, se jos joku on selvää. Vippaaminen on ollut muotia jo useamman vuoden, mutta kesän jälkeen siitä on tullut vielä varsin edullista. Korkokattoasetus on saanut kuluttajat hakemaan pikalainaa yhä ahkerammin. Pääsyynä on varmasti se, että lainaaminen on nykyään moninverroin edullisempaa ja takaisinmaksuissa ei enää ilmene niin paljon ongelmia kuin ennen. Määrällisesti pikaluottoja ei haeta enää niin paljoa, sillä 200 euron pikavippi ilman vakuuksia on harvinaisempi tuotteena, mutta rinnalle on ilmestynyt erilaisia luottotilejä ja muita jatkuvia luottoratkaisuja, joiden kautta esimerkiksi 200e vippi on todella helppo nostaa tilille ihan koska vain.

Monet yhtiöt tarjoavat vielä ensimmäistä pikavippiä täysin ilman korkoja ja jotkut jopa ilmaista pikalainaa jatkuvasti, kunhan se lyhennetään pois tietyn ajan kuluessa (em. uusi tulokas : Trustbuddy). Tämä kannustaa ihmisiä ottamaan pikavippiä ja hyvä niin.

Jos rahalle on tarvetta niin sitä tulee myös jokaisen saada, olettaen tietenkin, että lainaaja maksaa vipin takaisin sovittuun eräpäivään mennessä. Suurin osa vippaajista onkin tunnollisia laskujen kanssa ja lukemat ovat olleet vielä positiivisemmat kesän aikana. Edelliskesään verrattuna luottotietojen menetyksiä ei ole tullut niin paljoa, vaikka toki tämän vuoden lukemat ovat vielä jossain määrin huonommat.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*