Alapuolelta löydät halvimmat 300 euron pikavipit kätevästi, tutustu ja hae oma vippisi jo tänään jopa 10 minuutin kuluessa. Valitsemalla pikavippipaikkasi alapuolelta, vältät ylihintaiset ja kyseenalaiset lainat ja saat takuuvarmasti parhaan mahdollisen pikavipin.

Vivus

Vivus.fi 300 euron pikavippi aina ilman kuluja tai korkoaVivuksen ensilainatarjous on jokaisen ehdottomasti hyödynnettävä! Yhtiön uudistunut lainapalvelu tarjoaa pikavipin heti tilille ilman kuluja aina 10-400 euron väliltä kaikille 1. asiakkailleen! Muuten palvelun kautta voit hakea lainaa aina 10-2010 euron väliltä joustavalla 30+30 vuorokauden maksuaikataululla. Jos tarvitset alle 400 euron pikalainaa, kuten pikavippi 300e, on sinun ehdottomasti järkevintä hakea se Vivuksen kautta, sillä halvempaa lainaa ei yksinkertaisesti ole. Saat vielä lainalle 30 vuorokautta maksuaikaa! Hae lainaa 300e Vivukselta jo tänään ja et tule pettymään.

 • Saat pikaluoton heti tilillesi 15 minuutissa
 • Hae lainaa 10-2010 euroa ilmaisella nettihakemuksella
 • Ensimmäinen laina on aina kaikille täysin ilmainen
 • Yksi nopeimmista lainapalveluista netissä – ikäraja 20 vuotta

   

Credit24

Credit24 pikalaina 300e 19-vuotiaalleCredit24 on erittäin hyvä vaihtoehto kun tarvitset pikaista rahoitusta. Yhtiön joustoliimiitti mahdollista lainaamisen heti ja rahat ovat käytettävissäsi heti lainan myöntämisen jälkeen. Credit24:n joustolimiitti on suuruudeltaan 250-3000 euroa, jonka lainaaja voi valita itse. Maksuajan lainaaja valitsee myös itse 1-24 kuukauden väliltä minimikuukausilyhennyserän ollessa vain 30 euroa.Lainan saaminen on ilmaista ja se käy kätevästi verkosa olevan hakemuksen avulla. Hakemuksen täyttämiseen ei mene montaakaan minuuttia ja jokainen vähintään 19-vuotias ja puhtaat luottotiedot omaava henkilö voi lainaa hakea. Tutustu ja hae Credit24:n joustolimiitti heti käyttöösi.

 • Joustavat lainat 250-3000 € kätevästi ilmaisella verkkohakemuksella
 • Lainatuotteiden korot markkinoiden selvästi pienimmästä päästä
 • Valitse maksuaika 1-24 kk väliltä – lyhennä vähintään 30 € kuukaudessa

 

Everyday

Everyday.fi lainaa 300 ilman vakuuksiaEveryday tarjoaa kuluttajille joustavan uuden sukupolven lainatuotteen, sen kautta voit hakea joustoluottoa 20-2000 € joustavalla maksuaikataululla ja valikoimasta löytyy siis myös pikavippi 300. Systeemi toimii luottokortin tavoin ja voit tehdä nostoja verkossa sähköisesti juuri omien tarpeiden mukaan. Maksat korkoa vain nostetusta lainasta ja saat lainallesi aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa. Palvelu on simppeli ja erittäin nopea, se soveltuu myös akuutin luoton tarpeissa oleville.

 • Joustolimiitti 20-2000 euroa edullisesti
 • Rahat nopeasti tilille
 • Tee nostoja rajattomasti ilman kuluja
 • Palvelu on erittäin nopea ja luotettava

 

Verkkopankkitunnuksilla lainaaminen mahdollistaa  300 euron pikavipin saamisen heti tilille

Lainan saaminen on nykyään helppoa ja se onnistuu kaikista helpoiten verkkopankkitunnuksien avulla TUPAS-tunnuksia hyödyksi käyttäen. Voit saada tällä tavoin 300 € pikavipin ilman puhelinta vaivattomasti ja säästät aikaa sekä rahaa. Näin tunnistat samalla välittömästi henkilöllisyytesi ja pikalainanmyöntäjä pystyy katsomaan helposti ikäsi ja luottotietosi. Tässä ei ole mitään mahdollisuutta, että prosessissa sattuisi virheitä, joten se on erittäin kätevä sekä kuluttajalle että luotonmyöntäjälle. Tämä nopeuttaa selvästi prosessia ja tekee lainan saamisesta entistä nopeampaa, ilman verkkolainaamista tuskin olisi mahdollista saada lainaa 15 minuutissa tilille.  

Muista vastuusi kun lainaat – älä vippaa liikaa – jokaisen täysi-ikäisen tulisi ymmärtää – jos joudut hankaluuksiin vippien kanssa – syy on aina lainaajan, ei lainayhtiön

Vippaaminen on kätevä keino saada nopeasti pieni summa rahaa käyttöön arjen yllättäessä. Monet ovat kuitenkin valitettavasti ymmärtäneet vippien käyttötarkoituksen täysin väärin ja se näkyy nyt luottotietojen menetyksien saldossa. Tämä on hyvin valitettavaa, sillä vippien tarkoituksena oli olla arjen kätevä pikavara tiukkoihin tilanteeseen. On kuitenkin ymmärrettävää, että monet sortuvat ottamaan helposti saatavilla olevia pikalainoja, vaikka maksukykyä ja todellista tarvetta ei välttämättä näihin edes olisi. 300 euron pikalaina on saatavilla helposti verkon välityksellä jokaiselle täysi-ikäiselle suomalaisille, joten ei ole ihme, että niitä otetaan niin paljon. Tähän puututtiinkin kesän alussa kovalla kädellä ja pikavippien korkokattoasetus saatiin vihdoin voimaan. Tämä uudistus on ollut ennen kaikkea kuluttajille positiivinen asia, sillä kuka ei nauttisi lainasta joka on saatavilla välittömästi tilille hyvin pienellä korolla. Nykyään voit hakea 300e pikavipin luottotilin, luottokortin tai vipin muodossa. Kaikille näille lainamuodoille on oma paikkansa ja ne ovat käteviä tilanteessa kuin tilanteessa.

Kesän aikana ollaan nähty myös hieman edellistä vähemmän luottotietojen menetyksiä eli tämä saattaa olla siinäkin mielessä varsin positiivinen uudistus, vielä on kuitenkin liian aikasta sanoa mitään, mutta pian se nähdään.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*