Löydät 500 euron pikavipit listattuna artikkelin taulukosta alapuolelta.

Voit järjestellä lainat korkojen, ikärajan tai maksuaikataulun mukaan ja löydät näin vaivattomasti vipin, joka sopii hyvin sinun tarpeisiin.

 

Credit24

Credit24 vippi 500 euroa joustavastiCredit24:n kautta saat joustolimiittiä 250-3000 euron väliltä edullisesti ja nopeasti netistä. Lainoja myönnetään kaikille luottokelpoisille vähintään 19 vuotta täyttäneille henkilöille. Saat valita lainan maksuajan 1-24 kuukauden väliltä ja kuukausittainen minimilyhennyserä on 30 euroa. Palvelu on joustava ja tarjoaa myös kätevän mobiilisovelluksen kaikille tabletti- ja älypuhelinkäyttäjille. Ei muuta kuin tutustumaan ja hakemaan 500 euron lainaa Credit24:n kautta.

 • Tilaa halpa ja joustava joustolimiitti 250-3000 €
 • Maksuajan voit valita 1-24 kk väliltä
 • Selkeä hinnoittelu ja erittäin matalat todelliset vuosikorot
 • Palvelun ikäraja 19 vuotta

 

 

Vivus.fi

Vivus.fi ilmaista 500 euron pikalainaaVivus on toinen erinomainen vaihtoehto 500 euron pikavipin hakijoille, yhtiön lainaehdot ovat selkeät ja joustavat sekä vippien todelliset vuosikorot ovat todella alhaiset. Lisäksi Vivus toimittaa pikavipin aina heti tilille hakemuksen hyväksymisen jälkeen, eli parhaimmillaan jopa 20 minuutissa. Vivukseen tutustuminen on erittäin kannattavaa jos haluat saada edullisen 500e vipin loistavin lainaehdoin ja 3-30 vuorokauden joustavalla maksuaikataululla. Muista, että voit hakea eräpäivän siirtoa ja siirtää sitä aina 30 vuorokaudella eteenpäin pientä lisämaksua vastaan. Tutustu ja nappaa Vivuksen 500 € pikavippi heti tilillesi ilmaisella hakemuksella välittömästi.

 • Hae pikalainaa 10-2010 euroa 3-30 vrk maksuajalla
 • 1. vippi on AINA koroton ja kuluton kaikille
 • Vippirahat tilille 15 minuutissa
 • Palvelun ikäraja 20 vuotta

 

 

Risicum

Risicum pikavippi 500e hetiRisicum on myös erinomainen vaihtoehto jos etsit pikavippiä 50-2050 euron väliltä – yhtiön kautta saat haettua lainaa ilman vakuuksia heti tilillesi ilmaisella hakemuksella. Risicumin lainaehdot ovat joustavat ja selkeät – yhtiö tarjoaa asiakkailleen maksuvapaata kuukautta ilman lisäkuluja asiakkaan näin halutessa. Risicumin luotot ovat halvimmista päästä ja todellinen vuosikorko on alhainen. Silloin kuin haluat saada lainaa 500 euroa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti on Risicum paikka, jonka puoleen kannattaa kääntyä. Tutustu yhtiöön ja nappaa vippi pikaisesti netin kautta.

 • Lainat ilman vakuuksia 50-2050 € väliltä
 • Joustavat lainatuotteet pitkällä maksuajalla
 • Laina tilille jopa samana päivänä
 • Palvelun ikäraja 20 vuotta

 

 

Etsitkö viiden sadan pikalainaa ja haluat saada sen nopeasti tilille ja mahdollisimman halvalla? Meiltä tämä onnistuu varsin kätevästi, löydät yläpuolelta markkinoiden kaikin puolin parhaimmat pikavipin tarjoajat ja samalla löydät lainatuotteesi helposti ja nopeasti. Olemme käyneet läpi kaikki olemassa olevat pikavipin tarjoajat ja valinneet meidän ja kuluttajien suosikit.

Valinnoissamme olemme ottaneet erityishuomioon pikavipin todellista vuosikorkoa eli sitä kuinka paljon maksat pikalainasta kokonaisuudessaan pois. Tämän lisäksi olemme huomioineet millaisen maksuaikataulun yhtiö tarjoaa ja kuinka joustava se on sekä luotettavuuden ja vipin toimittamisen nopeuden. Tutustu lainavalikoimaan alapuolela ja hae halvin pikavippi heti tilillesi ilmaisella nettihakemuksella välittömästi.

 

500 euron vipit verkossa – pikavippien määrä on romahtanut, mutta se on kuluttajalle pelkkää plussaa

Vippien määrä on lähtenyt kesäkuun alusta alkaen laskuun, joka johtuu pikavippien korkokattoasetuksesta.

Tämä on kuitenkin hyvä asia, sillä kuluttajan on nyt huomattavasti helpompi löytää parhaiten soveltuva 500 € pikavippi ja kun vaihtoehtoja on vähän, ei kenenkään tarvitse kuluttaa tuhottomasti aikaa vippiyhtiöiden läpi kahlaamiseen.

Korkokattomuutos sai aikaan myös sen, että vippien hinnat muuttuivat entistä paljon edullisemmaksi eli kuluttajilla on nyt suorastaan onnenpäivät.

Pikainen vippi on nyt saatavissa vain muutamien eurojen koroilla ja “kiskurihintoja” ei enää nähdä ja tuhansien prosentit todelliset vuosikorot ovat historiaa.

 

 Vippaajan on syytä muistaa aina tiettyjä asioita – tässä näistä tärkeimmät

Pikavippiä ottaessa on tärkeää ymmärtää, että vippi tulee aina maksaa takaisin korkojen kera oli kyseessä mikä summa tahansa. Vippaajan onkin syytä ymmärtää, että jos maksukykyä ei ole niin pikalaina kannattaa jättää ottamatta, sillä näistä voi joutua todellisiin vaikeuksiin. 500 euron pikalaina saattaa tuntua pieneltä summalta ja helposti lyhennettävältä, mutta aina se ei sitä suinkaan ole, joten on erityisen tärkeää funtsia oman maksukyvyn riittävyys.

Tämä seikka ei varmasti ole jäänyt kenenkään korvien tai silmien ulkopuolelle, sillä media on uutisoinut valtavasti maksuhäiriömerkintöjen määrän kasvusta ja tähän liittyvistä asioista. Kun otat pikalainaa, niin mieti aina kuinka maksat sen takaisin ilman, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin.

Pikavippi on parhaimmillaan erittäin kätevä apu tiukkaan paikkaan, mutta taas väärin käytettynä seuraukset voivat olla vakavat.

Pieni osa ihmisistä joutuu aina vaikeuksiin vippiä ottaessaa ja tämän takia nämä ovatkin saaneet melko huonon maineen.

Tämä on valitettava asia, mutta sille ei kukaan kuitenkaan mitään mahda. Suunta ei ole kuin parempaan päin ja jotta homma sujuisi nätisti, on vippaajan muistettava siis nämä asiat:

 • Älä lainaa liikaa
 • Lue lainaehdot
 • Vipistä koituu LÄHES AINA lisäkustannuksia
 • HUOMIOI : On myös olemassa täysin ilmaisia pikavippejä
 • Tee pikavippivertailu – näin löydät halvimman lainan
 • Katso onko yhtiön maksuaikataulu joustava
 • Muista maksaa vippi takaisin eräpäivään mennessä!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*