700 euron pikavipin saa heti tilille, ja se aina lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Rahaa saa tilille jo kymmenen minuutin kuluessa joustavalla pikavipillä, mikä mahdollistaa vipin taisinmaksun useassa erässä.

Useat pikavippiyritykset myöntävät 700e vippejä hakijoille ilman nostomaksuja tai kuukausikorkoa, kun kyseessä on ensilainaajan tarjous. Ensilainaa hakeville tarjotaan ilmaista pikavippiä, kunhan takaisinmaksu tapahtuu 30 päivän aikana.

Mahdollisuus on siis lainata periaatteessa ilmaiseksi 700 euroa, kun vipille ei muodostu kuluja eikä korkoja.

700e pikavippi – mitä pitää tietää?

700€ vippi ei ollut mahdollinen, ennen kuin luottopalvelut päivittävät lainatuotteitaan ja pikavipin maksaminen osamaksulla mahdollistui. Uudet pikavipit tarjotaan joustavalla sopimuksella, missä laina-aika on jatkuva, kunnes luotto on maksettu takaisin.

 Tämä tarkoittaa, että vippiä voi lyhentää haluamallaan summalla joka kuukausi, kunhan se täyttää minimilyhennyksen ehdot jotka on kerrottu lainasopimuksessa. Lainaa voi maksaa takaisin haluamansa ajan, kunnes luotto on maksettu. Lainalle muodostuu kuukausittain korkoa, mutta ei muita kuluja ellei lisää lainaa luottotililtä nosteta.

Pikavippejä on markkinoilla useita mutta niiden välillä voi olla isoja eroja. Saman lainasumman pikalainat voivat tuottaa hyvin toisistaan eriäviä kuluja, joten pikavippivertailu 700 egen lainalle on tärkeä tehdä.

Näin löydät edullisen vipin

Edullinen pikavippi löytyy parhaiten yhdistelemällä lainahakua sekä pikavippivertailua. Lainahaun avulla onnistuu löytämään sopivat pikavippiyritykset, joiden ehtoja, esimerkkikorkoja (kuukausikorko ja vuosikorko), sekä eri tukipalveluita lainan takaisinmaksua varten voi helposti vertailla alustavasti.

Edullinen pikalaina 700e heti tilille
Heti 700 euron pikavippi tilille ilman kuluja tai korkoja

Kun sopivat luottopalvelut ovat löytyneet, on aika lähettää vähintään 3 vippipaikkaan lainahakemus.

Tarkoitus on pyytää useampia lainatarjouksia, jotta vertailussa riittää sisältöä. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, joten niitä voi huolettomasti kävellä.

Jos löydät sopivan ilmaista lainaa ensilainaajalle tarjouksen, niin kannattaa tarttua siihen: kun tarjotaan mahdollisuus ottaa ilmaista lainaa, niin siihen kannattaa tarttua.

Mikäli sopivaa ilmaista lainaa ei ole tarjolla, niin kannatta seurata tämän artikkelin ohjeita. Muutaman yksinkertaisen askeleen avulla säästää parhaassa tapauksessa satoja euroja rahaa.

Mielestämme on tyhmää maksaa turhasta, joten tarjoamme käyttöönne edullisempia pikavippejä.

Pikavippivertailu 700e vipille

Tekemällä pikavippivertailun säästät varmasti rahaa kuluissa ja koroissa. Jos kyseessä on ilmainen ensilaina, niin lainavertailun tekeminen ei välttämättä ole niin tärkeää, varsinkaan jos tarkoituksena on maksaa vippi takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

Ensilainaajan tarjous antaa usein korotonta maksuaikaa vipin ottajalle ensimmäiset 30 päivää. Tämän jälkeen lainalle alkaa muodostumaan korkoa normaalisti. Kyseessä ei ole viivästymiskorko tai muu vastaava, vaan ihan normaali luotolle kertyvä korko, mikä on sovittu lainasopimuksessa.

Pikavippivertailun tekeminen auttaa valitsemaan luottolaitoksen, missä korkotaso on sopiva ja hakijalle tarjotaan kaikki tarvittava tuki ja palvelut.  On turhaa maksaa asioista liikaa, jos ne voi saada myös ilmaiseksi.  Lainavertailu pikavippien välillä auttaa näkemään oikeat erot ja tekemään parhaat valinnat.

Väärin valittu pikavippi maksaa huomattavasti enemmän, kuin hyvin suunniteltu aina joka sopii omiin tarpeisiin.

Pikavipin lainaehdot

Maksuaikaa ilman korkoa 30 päivää
Ota 700€ pikavippi ja säästä selvää rahaa

Pikavipit ovat ehdoiltaan hyvin vastaavia kuin muut vipit. Vanhat pienet pikavipit maksettiin aina pois 30 päivän kuluessa, mutta lainasummien kasvamisen myötä on myös maksuajat luotoille pidentyneet. Nyt on mahdollista maksaa pikavippi pois haluamissaan erissä, koska laina-aikaa ei ole määritetty erikseen.

Jatkuva lainasopimus tarkoittaa, että luottosopimus jatkuu niin kauan, kunnes laina on kokonaisuudessaan maksettu takaisin. Tämä antaa mahdollisuuden maksaa laina pois itselle sopivassa tahdissa. Hitaammin maksettu laina kerryttää luonnollisesti enemmän korkokuluja, mutta jossain tilanteissa taloudellinen tilanne vaatii joustoa.

700 egen vipille on myös muita vaatimuksia, joista tärkeämpiä tarkastelemme seuraavaksi.

Ikäraja

Ikärajat pikavipeissä vaihtelevat luottolaitoksen ehtojen mukaan. Suomen laki koskien lainapalveluita määrää, että lainaa ei voi myöntää alle 18 – vuotiaalle hakijalle. Alaikäinen ei voi tehdä luottoon sitovaa sopimusta, mikä on täysin ymmärrettävää.

Laki ei määritä ikärajaa koskien lainasummaa tai muita ehtoja vaan ainoastaan määrittää, ettei luottoa saa myöntää alaikäiselle henkilölle. Tästä huolimatta vippipalvellut voivat määrittää luoton ehtoisin kohdan, missä ikäraja on korkeampi kuin lain määrittämä K18.  Katso 700 euron  K18 lainat tästä

700e vippiä hakiessa ikärajat vaihtelevat 18 – 21 vuoden välillä. Yleisin ikäraja pikalainalle on 20 vuotta, ja sillä myönnetään kaikkia vippejä.

Tulorajat 700€ pikavipille

Luotonmyöntäjien asettamat tulorajat pikavipeille vaihtelevat ehtojen mukaan. Laki määrittää, että kaikkia pikalainaa hakevilla tulee olla säännölliset tulot. Ilman vakituisia tuloja lainaa ei voida myöntää, koska hakijalla on riski saada maksuhäiriömerkintä, mikäli pikalainaa ei makseta takaisin sovitusti.

Laki velvoittaa tekemään luottoluokituksen, missä arvioidaan lainaa hakevan henkilön maksukyky. Luottoarvio määrittää myönnetäänkö laina hakijalle ja millä ehdoilla vippiä annettaan. Lainan korko kuvastaa luoton myöntäjän riskiä, joten jos henkilökohtainen talous on hyvin hoidettu niin saa varmasti lainaa.

700 euron pikavippi yleensä myönnetään, kun tuloja on vähintään 1200 euroa kuukaudessa ja luottotiedot sekä henkilökohtainen talous ovat muuten kunnossa.

Täytä helppo lainahakemus ja nauti rahoista!
Saat 700 vippiä tilille muutamassa minuutissa

Hae 700e pikavippi heti tilille

Iso pikavippi joustavilla ehdoilla hoituu tilille minuuttien kuluessa, tarvitset avuksesi vain hyvän lainahaun. Lainahakuun syötetään 700€ ja hakutuloksiin tulee pikavippipaikat, mistä kyseistä luottoa myönnetään.

Jos sinulla on kiire saada lainaa, kannattaa hakeminen tehdä tehokkaasti. Yksi tapa on etsiä sopiva laina itse:

  1. Etsi hakemasi summa lainahaun avulla ja näet sopivat luottopalvelut
  2. Vertaile vippipaikat lainalaskurin avulla ja jätä pikavippihakemus luottolaitokselle lainatarjouksia varten
  3. Kun saat lainatarjouksia eri luottopalveluista, tee lopullinen lainavertailu
  4. Hyväksy paras lainatarjous allekirjoittamalla sopimus ja nosta rahaa tilillesi

Toinen vaihtoehto on kääntyä lainanvälitys palveluiden puoleen, jotka tekevät lainavertailun kokonaan puolestasi. Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, jotka on räätälöity omia tarpeita varten. Sinun tulee valita näiden tarjousten väliltä paras lainatarjous ja allekirjoittaa vippisopimus pankin kanssa.

Minuuttien kuluessa tästä rahat ovat siirtyneet tilille. Pikalaina on helppoa, halpaa ja nopeaa! Katso myös aikaisempi artikkeli, jos hieman pienempi vippi 600 euroa kelpaa.