Pikavippi 18v ikärajalla on loistava tapa saada hieman taskurahaa, jos kassa on päässyt tyhjenemään. Usein luullaan, ettei k-18 ikärajalla saa vippiä, mutta tämä on täysin väärä tieto. Kaikki täysi-ikäiset saavat pikalainoja netistä, kunhan tuloja on tarpeeksi ja luottotiedot kunnossa. Pikavippi on tunnetuin netistä haettava pikalaina, joka on tarkoitettu lyhyelle laina-ajalle sekä pienelle lainasummalle. Vipit maksetaan takaisin yleensä 3 – 30 päivän kuluessa, joten ne sopivat erityisen hyvin lyhyiden lainojen ottamiseen. Muissa pikalainoissa maksuaikaa lainalle myönnetään yleensä minimissään 1 – 3 kk, joten vippi on paras vaihtoehto, mikäli tarkoituksena on hakea oikeasti lyhytkestoista lainaa. Yleensä myönnetään 50 – 500 euroa pikavippiä (hae tästä) , mutta on muutamassa palvelussa tarjottu mahdollisuutta 1000 euron pikavippiin. 1000 euron vippi on hyvä tarjous, mikäli takaisinmaksukyky riittää hoitamaan koko lainan kerralla pois. Tosin osa palveluista tarjoaa mahdollisuutta joustavaan pikavippiin, joka on kahden lainatuotteet eli pikavipin ja joustoluoton yhdistelmä. Lue lisää joustoluotosta täältä.

18 vuotias saa pikavipin helposti

Pikalainan hakeminen ei ole vaikeaa, vaan homma hoituu minuuttien kuluessa, kun tietää mitä on tekemässä. Vippien hakemisessa ikäraja on 18v lain asettamien rajoitusten mukaan. Lisäksi tulee olla esittää tarpeelliset tulot vipin takaisinmaksamiseen. Vipin löytäminen käy vaivattomasti käyttämällä lainahakua. Voit syöttää haluasi summan ja suodattaa tuloksista esiin kaikki pikavippipaikat, jotka myöntävät lainaa 18 vuotta täyttäneille. Kaikki pikalainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemusia käsitellään lainayrityksissä 07 – 23 välisenä aikana. Lainoja maksetaan tilille myös samoina aikoina. Lainahakemukset käsitellään todella nopeasti, ja vastauksena saa lainatarjouksen yleensä jo minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Pikavipin hakeminen 18 vuotiaana

18v ikärajalla pikavippi ilman vakuuksia taii takaajia
Hae pikavippi 18 vuotiaalle heti tilille
Pikavipin hakeminen 18 – vuotiaana ei eroa minkään muun pikalainan hakemisesta. Iän takia muutamat lainapalvelut on rajoittaneet juuri täysi-ikäiset lainanhakijat ulkopuolelle määrittämällä ikärajan 19 – 23 vuoteen. Tämä ei ole iso ongelma, koska useat lainapalvelut myöntävät mielellään pikavippejä myös nuorille hakijoille. Näin haet pikavippiä:

 • Löydä sopivat lainapalvelut lainahaun avulla, joka myöntää pikalainan 18 vuotiaalle
 • Vertaile eri vippipalveluiden ehtoja ja korkoja, koita löytää ilmainen ensilaina
 • Kun sopivia lainapalveluita on tarjolla muutama, lähetä hakemus ja saat vastauksena lainatarjouksia
 • Vertaile lainatarjoukset ja hyväksy paras tarjous allekirjoittamalla sopimus verkkopankkitunnuksilla

Pikalainan hakeminen on erittäin vaivatonta ja nopeaa käyttämällä erikoistuneista lainapalveluita. Rahan saamiseen ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Pikavipin rajoitukset 18 vuotiaalle

Vipin hakemiselle on asetettu muutama rajoitus, jotka tulee ottaa huomioon nuorena henkilönä lainaa hakiessa. Luotonmyöntäjät ovat saattaneet asettaa lainapalvelulle korkeamman ikärajan kuin 18 vuotta. Ikäraja tule tarkastaa ennen hakemuksen täyttämistä, se on täysin turhaa ajantuhlausta lähettää hakemus palveluun, mistä ei lainaa voi myöntää. Ota huomioon myös mahdolliset rajoitukset tuloille pikavipin haussa. Osa palveluista on määrittänyt, että kaiken kokoisten lainojen hakijoille tehdään tulotarkastus. Osa palveluista taas myöntää pienet vipit ilman mitään tulojen tarkistamisia. Paras vaihtoehto on saada 50 – 300 euroa (siirry hakemaan) ilman tulojen tarkistamista.

 • Palvelun asettama ikäraja
 • Tarpeelliset tulot lainan takaisinmaksuun
 • Vakituinen osoite suomessa
 • Henkilökohtainen puhelinnumero tai verkkopankkitunnukset
 • Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä tai muita häiriöitä

 

Pikavippiä ilman kuluja tai korkoja 18v ikärajalla

Pikalainaa 18v ikärajalla jopa 10000 euroa
18 – vuotiaalle löytyy useita pikavippejä
Parasta pikalainan hakemisessa on mahdollisuus saada lainaa täysin ilman kuluja tai korkoja, mikä tietysti on kaikista edullisin pikavippi sillä se on täysin ilmainen. Ensimmäisen lainan voi saada täysin ilmaiseksi jopa 1000 euroon asti. Vippi myönnetään kuluttomasti ja korottomasti automaattisesti, kunhan kyseessä on ensilainan hakija. Vippi tulee maksaa ajoissa takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, tai sille muodostuu korkokustannukset sekä myöhästymismaksut.

Muista vertailla pikavipit

Siirry vippivertailuun tästä. On tärkeää parhaan lainatarjouksen löytämiseksi. Vertailu on helppoa ja nopeaa kun muistaa tarkastaa muutamat eri asiat. Lainahaun avulla voi suorittaa alustavaa vertailua ja lopullisten lainatarjousten perusteella tehdään valinta lainasta mikä otetaan. Vertaile vipeistä seuraavia asioita

 • Vipille muodostuvat korot kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksut
 • Luotolle muodostuvat korot (kuukausikorko ja todellinen vuosikorko)
 • Voiko lainan maksaa kerralla pois halutessaan?
 • Saako lainapalvelusta maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia?
Täysin kuluton ja koroton k18 pikavippi
18 vuotta täyttäneille pikavippi ilman kuluja

Täältä pikavippi 18 – vuotiaalle

Everyday

Everyday palvelusta saa pikavippiä 20 – 2000 euroa joustavalla sopimuksella. Everyday ei vaadi hakijalta tulojen tarkistusta pienille vipeille. Korko on alkaen erittäin järkevät 5 % eikä lainalle tule perustamismaksuja tai tilinhoitomaksuja! Todellinen vuosikorko lainalle kaikkineen kuluineen on 99,69 %. Laina pitää maksaa takaisin viimeistään 44 kuukauden kuluessa.

Limiitti

Limitti myötää pikavippi 3 – 30 kuukauden maksuajalla 100 – 2000 euron lainasummille joustavalla sopimuksella. Korko lainalle on 49,77 – 131,66 %, riippuen lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Rahaa saa tilille jopa 15 minuutin kuluessa, ja hakemuksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksia käyttäen, eli tarvetta henkilökohtaiselle puhelinnumerolle.

Lainasto

Lainastolta saa pikavippiä 100 euroa  – 3000 euroa  3 – 34 kuukauden laina-ajalla. Perustamismaksua palvelussa ei peritä, mutta tilinhoitomaksu on kuukausittain 5 euroa. Lainan hakeminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla. Käsittelyaika lainalle on 1 vuorokauden, joten rahaa saa tilille seuraavana päivänä hakemuksen lähettämisestä. Todellinen vuosikorko Lainastolla on 108,58 – 135,62 %.

Omalaina

Omalainaa myöntää pikalainaa kulutusluottona myös 18 vuotiaille. Lainasummat vaihtelevat 500 – 50000 euron välillä ja takaisinmaksuaikaa on varattu 12 – 180 kuukautta. Todellinen vuosikorko Omalainalle on 4,19 – 50,50 %. Lainan voi hakea pelkästään verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Nordcredit

100 – 3000 euroa pikavippiä joustavalla lainalla myöntää Nordcredit! Lainan takaisinmaksuaika on 3 – 34 kuukautta. Todellinen vuosikorko Nordcredit tarjoamalle lainalle on 112,81 %. Palveluun voi tunnistautua pelkästään verkkopankkitunnuksilla, joten lainaa myös prepaid liittymällä Nordcredit palvelusta.