20000 euroa lainaa on iso asia, johon kannattaa valmistautua huolellisesti. Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia, löydät parhaat lainapalvelut vaivattomasti CashMoney sivustolta! Lainahaun avulla voit helposti rajata eri rahoituslaitoksia mistä saat halpaa lainaa heti tilille.

Lainavertailu on tärkeää 2000 euron joustoluotto lainassa
Harkitse 20000 euron laina huolella
Pikavipin tai joustoluoton avulla ei 20000€ laina onnistuu, mutta kulutusluotolla homma hoituu vaivattomasti. Saat lainan ilman takaajia tai vakuuksia, yleensä rahaa on tilillä jo saman päivän aikana. Vertaislainan avulla luottoa on mahdollista saada pienemällä vuosikorolla, yhteisörahoitus on edullinen, mutta hidas vaihtoehto hakea lainaa. Olemme koostaneet ohjeet mitä huomioida, jos olet miettinyt ison lainan hakemista. Isoa luottoa ei pidä lähteä hakemaan valmistautumatta, joten lue pikaiset ohjeet ja parhaat lainavinkit tästä artikkelista!  

Neuvoja jos haluat lainata 20 000 euroa

Edellisessä artikkelissa esittelimme 15000 euron lainoja ja nyt vuorossa on 5000 euroa suurempi laina. Ison pikalainan hakemiseen kannattaa käyttää enemmän aikaa ja vaivaa, kuin pienen pikavipin. Pitkä lainan takaisinmaksuaika tarkoittaa usean vuoden suhdetta rahoituslaitoksen kanssa. Pikavippi maksetaan takaisin yleensä 3 – 30 päivän kuluessa, kun kulutusluoton takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta. Huono valinta voi kostautua turhina kuluina ja menoina, sekä huonoina mahdollisuuksina muuttaa takaisinmaksusuunnitelmaa. Tässä muutama tärkeä pointti, jos olet hakemassa 20000 euron lainaa:

 • Lainapalveluiden vertaileminen on tärkeää isojen lainasummien kohdalla. 20 000 euron tililuotto lainaa myöntäviä palveluita on markkinoilla useita ja niiden välillä on todella suuria eroja. Lainapalvelut määrittävät lainaehdot, kuten paljonko maksuaikaa lainalleen saa, ja mitkä vuosikorko luotolle muodostuu. Isot lainat eroavat pikavipeistä lainaehdoissa huomattavasti.
 • Rahoituslaitokset tarjoavat eri keinoja lainan takaisinmaksun helpottamiseksi, nämä kannattaa huomioida vertailussa. Lyhennysvapaat ja maksuvapaat kuukaudet, eräpäivän siirtäminen sekä uuden lyhennyksen laskeminen ovat kaikki hyödyllisiä työkaluja 20000 laina lyhentämisessä. Pyydä aina monta lainatarjousta, niin voit vertailla lainat itse. Samat palvelut jotka välittävät pikavippejä, välittävät myös isoja lainasummia.
 • Vertailemalla lainatuotteita ehdot ja hinnat löydät nopeasti parhaat rahoituslaitokset, mistä saat lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina on paras vaihtoehto hakea isoja lainasummia, näin olet vastuussa luoton maksamisesta täysin omatoimisesti, eikä muuta omaisuutta ole sidottuna lainaan. Suuria lainasummia ei ole mahdollista saada ilman kuluja tai korkoja kuten pikavipin kohdalla onnistuu.
 • Lainan takaisinmaksu on erittäin tärkeää suunnitella huolellisesti. Laina-aika 20000 euron summalle on 10 – 15 vuotta, joten huolellinen maksusuunnitelma täytyy tehdä etukäteen
 • Arvioi summa minkä voi olla korkeintaan kuukausierä muiden menojen lisäksi, vaikka tapahtuisi jotain yllättävää kuten työpaikan menetys.
 • Velka pitää aina maksaa takaisin kokonaisuudessaan, oli sitten kyseessä pikavippi tai tililainana myönnetty kulutusluotto.
Heti rahaa tilille pitkällä maksuajalla
Nopea pikalaina mahdollistaa 20000 euroa tilille samana päivänä

Halvimmat 20000 euron lainat löydät täältä

Lainahaun avulla voit etsiä eri rahoituslaitokset, jotka myöntävät halpoja lainoja. Lainavertailun tuloksista näet paljon tietoja eri lainapalveluista, sekä arvioidun koron lainalle. Luoton lopulliset kulut ja korot selviävät lainatarjouksesta. Isojen lainasummien korot ovat pikavippejä pienemmät pitkän laina-ajan ansiosta. Tässä muutama meidän henkilökohtainen suosikkipalvelu, mistä voi lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia:

Bank Norwegian

Bank Norwegian on kansainvälinen kulutusluotolla lainaa myöntävä luotonmyöntäjä. Bank Norwegian on keskittynyt myöntämään lainaa tililuotolla, ja 20000e onnistuu vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajia.

 • Lainoissa on 23-vuoden ikäraja
 • Maksat lainan takaisin 1-15 vuodessa
 • Nimelliskorko 8,99% ja Vuosikorko maksimimssaan n. 38%
 • Maksimimilaina 50.000 euroa
 • Lainapäätös heti ja rahat tilille nopeasti
 • Yksi parhaista ja suosituimmista lainapalveluista Suomessa – edullista pankkilainaa

Esimerkkilaina: Jos lainaat 20.000 euroa, on todellinen vuosikorko noin 16% jos maksuaika on 10-vuotta.

Bank Norwegian kautta on myös mahdollista saada luottokortti, mikä toimii niin automaateissa kuin verkkokaupoissa. Bank Norwegianin pitkä takaisinmaksuaika pitää vuosikoron matalana.

Zmarta

Zmarta on toiminut suomen lainamarkkinoilla vuodesta 2015 ja saavuttanut suuren suosion. Erittäin matala vuosikorko, sekä pitkä takaisinmaksu mahdollistaa edullisten lainojen hakemisen. Zmarta kilpailuttaa lainat yli 10 eri luotonmyöntäjällä parhaiden tarjousten varmistamiseksi

 • Lainasummat: 500-50.000€
 • Ikärajat: 20-vuotta
 • Laina-aika: 1-15v
 • Muut kulut:
  • 49€/avaus
  • 5€/kk/laskutus
  • 0€/Lainatarjous
 • Vuosikorko alkaen 4%
 • Lainojen yhdistäminen ilmaiseksi
 • Riskianalyysi määrittää lainan todellisen vuosikoron

 

Zmarta Esimerkkilaina: Vuosikorko 11% 20000 euron lainalle, jos maksuaika on 6v. 

Zmartan lainavaihtoehtoja käyttölainalle on tarjolla useita. Anna Zmartan tehdä raskas työ puolestasi. Tarjouksen pyytäminen on täysin maksutonta, lainavertailusta ei peritä palkkiota!

Lendo

Lendo on erikoistanut välittämään rahoituslaitoksien lainatuotteita. Se ei itse vaikuta lainanmyöntäjään tekemällä luottoluokitusta asiakkaasta, vaan jokainen pankki tekee luottoarvion omatoimisesti. Lendo välittää lainahakemuksesi usealle eri palvelulle, ja toimittaa sinulle parhaat tarjoukset!

 • Lainasummat: 500-50 000 euroa
 • Ikärajat: alkaen 20v
 • Laina-aika: Maksimissaan 15-vuotta, minimilaina-aika 1v
 • Hinnasto:
  • 0€/lainanhaku
  • 0€/kilpailutus
  • 0€/yhdistäminen
  • Maksimi vuosikorko n. 50%

Lendolle voi lähettää lainahakemuksia 24h, mutta niin sanotun pikavippilaki estä lainan maksamisen yöaikana. Lainatarjouksia Lendo lähettää 07 – 23 välisenä aikana.

Lainaa 20000e ilman takaajia
20000 euron laina ilman vakuuksia helposti netistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuka voi hakea 20000 euroa lainaa?

20000e lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18 – vuotta täyttänyt (tarkista lainapalvelun ikäraja), vakituisesti suomessa asuva henkilö, jolla on riittävät kuukausittaiset tulot lainan takaisinmaksuun. Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä, eikä maksuhistoriassa muitakaan häiriöitä. Samat ehdot pätevät suurten lainojen kuin pikavippien hakemiseen, suurin erotus on tulorajoissa.

Kuinka paljon tuloja tarvitaan kulutusluoton hakemiseen?

Kulutusluoton tai tililainan hakemiselle ei ole määritetty tarkkaa tulorajaa, mutta 20000 euron lainat vaatii vakituiset palkkatulot, tai muuten tasaisen tulojen lähteen. Raha-asiat pitää olla kaikin puolin hoidossa, koska laina-aika on yleensä 8 – 12 vuoden takaisinmaksuaika. Pikavippiä voi hakea huomattavasti matalammilla tuloilla.

Saako kaikki 20000€ lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki isot pikalainat myönnetään vakuudetta ja ilman takauksia. Netistä haettavien pikalainojen paras puoli on ehdottomasti mahdollisuus hakea lainaa omatoimisesti, ilman tarvetta rinnakkaishakijalle. Hakija vastaa itse velasta täysimittaisesti, ja sen takaisinmaksusuunnitelma voi tehdä täysin itsenäisesti.

Minulla on vanha maksuhäiriö, voinko silti hakea lainaa?

Jos maksuhäiriö on selvästi vanhentunut, eikä uusia velkoja ole avoinna niin periaatteessa lainahakemus voidaan hyväksyä. Tämä on täysin rahoituspalvelun oma valinta ja luottoarviosta riippuvainen asia, mutta lakiteknillistä estettä ei asialle ole.

Työpaikkani ei ole vakituinen, onko se este lainalle?

Luotonmyöntäjät vaativat säännölliset tulot kaikille lainanhakijoille, mutta eri asia on tarkoittaako tämä vaatimusta vakituisesta työpaikasta. Jos sinulla on selvästi säännöllisiä tuloja muista kuin palkkatöistä (p.l. sosiaaliset etuudet), niiden pitäisi kelvata tuloiksi lainahakemusta tehdessä. Asia kannattaa tarkistaa luotonmyöntäjän asiakaspalvelusta.